ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Rihanna θα λανσάρει σειρά μαλλιών με προϊόντα έκπληξη


Ελένη Τσούτση

26 Ιουλίου 2022

Η Rihanna θα λανσάρει σειρά μαλλιών με προϊόντα έκπληξη
Η Rihanna αποφάσισε για ακόμη μια φορά να κάνει τη μεγάλη έκπληξη σε όλους τους fans της και να λανσάρει τη σειρά Fenty hair

Η Rihanna έγινε η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος και δεν σταματά να κάνει νέα επαγγελματικά σχέδια συνεχίζοντας δυναμικά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Η ίδια επεκτείνει το beauty brand Fenty και έρχεται με νέα προϊόντα – έκπληξη αυτή τη φορά για τα μαλλιά. Μετά λοιπόν το μακιγιάζ και τα προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος έρχεται η σειρά ενός νέου μεγάλου λανσαρίσματος με μια ολοκληρωμένη σειρά που θα περιλαμβάνει εκτός από σαμπουάν και προϊόντα styling, αξεσουάρ όπως hair bands, φιόγκους, clips, scrunchies, extensions αλλά και περούκες.

Θα ονομάζεται «Fenty Hair» και τις επόμενες ημέρες θα κάνει επίσημη ανακοίνωση για το νέο λανσάρισμα. Η Rihanna κατάφερε να δημιουργήσει ένα κερδοφόρο brand και άκρως ανταγωνιστικό. Αυτό που το έκανε τόσο ξεχωριστό είναι η πρωτοπορία που ακολούθησε ι κυρίως στις αποχρώσεις του foundation, που καλύπτουν κάθε απόχρωση επιδερμίδας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.