ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Californian Balayage: To νέο καλοκαιρινό trend στα μαλλιά θα φωτίσει το πρόσωπό σας


Ελένη Τσούτση

25 Ιουλίου 2022

Californian Balayage: To νέο καλοκαιρινό trend στα μαλλιά θα φωτίσει το πρόσωπό σας
Η νέα τάση στα μαλλιά έχει αέρα Καλιφόρνιας

Όλες γνωρίζετε την τεχνική του balayage, η οποία μπήκε στη ζωή μας τη δεκαετία του 90’ και άλλαξε για πάντα το χρώμα των μαλλιών. Βέβαια από τότε μέχρι σήμερα το balayage έχει ανανεωθεί και μάλιστα έχουμε να πούμε με βεβαιότητα ότι έχει βελτιωθεί.

Ο Tommie Gleed, colorist στο Nicky Clarke, αναφέρει ότι η τάση του balayage δεν υποχωρεί από τις τάσεις αλλά έρχεται μια πιο μοντέρνα εκδοχή που αγαπούν ιδιαίτερα τα Californian girls. To νέο όνομα αυτής της τάσης λοιπόν ονομάζεται: Californian Balayage.

Ο όρος στην πραγματικότητα προέρχεται από την αρχικά γαλλική λέξη balayage και αναφέρεται στον τρόπο που εφαρμόζεται το χρώμα στα μαλλιά. Πολλές γυναίκες πλέον ζητούν ένα πιο γυαλιστερό, καλιφορνέζικο balayage, δηλώνει ο Tommie, ο οποίος προσθέτει ότι το 2022 έχει να κάνει με πιο ζεστά χρώματα που συμπληρώνουν κάθε τόνο δέρματος. Το Californian Balayage διαφοροποιείται από το κλασικό balayage καθώς είναι πιο φυσικό και θέλει να αγκαλιάσει περισσότερο το χρώμα που ήδη έχει κάθε γυναίκα.

Εμπνευστείτε από τις παρακάτω ιδέες και κάντε στα μαλλιά σας την ανανέωση που σκέφτεστε εδώ και καιρό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.