ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Scandi-hair: 10+1 χτενίσματα από Σκανδιναβές influencers που θα λατρέψεις τη νέα σεζον


JTeam

18 Αυγούστου 2022

Scandi-hair: 10+1 χτενίσματα από Σκανδιναβές influencers που θα λατρέψεις τη νέα σεζον
MATILDA DJERF
Ανανέωσε την εμφάνισή σου μέσα από τα καλύτερα trends στα μαλλιά

Τα Σκανδιναβικό design έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια και αυτό ισχύει και στον χώρο της ομορφιάς όπου πέρα από skincare, οι influencers των χωρών αυτών αποτελούν μεγάλη επιρροή -και αυτό ισχυεί και για το styling των μαλλιών. Κλάμερ, πλεξούδες, wet looks αλλά και blow outs, είναι ονειρεμένα looks κάθε σύγχρονης γυναίκας, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Φέτος λοιπόν τα μαλλιά έχουν την τιμητική τους, ενώ αξεσουάρ και εργαλεία styling γίνονται ανάρπαστα. Από το TikTok μέχρι το Instagram, τα tutorials για να πετύχεις το ιδανικό hair look αποκτούν εκατομμύρια views και το μόνο που χρειάζεται για να αρχίσεις να τα δοκιμάζεις κι εσύ είναι λίγη έμπνευση, την οποία και θα βρεις παρακάτω.

Ξεκινάμε φυσικά με τα αξεσουάρ και αυτά δεν είναι άλλα από τα κλάμερ τα οποία έχουν την τιμητική τους. Πέρα από το γεγονός ότι βολεύουν και κρατούν τα μαλλιά μακριά από τα πρόσωπό σου, είναι η πιο fashionable πινελιά που μπορείς να προσθέσεις.

Οι πλεξούδες είναι επίσης ένα από τα χτενίσματα που δεν θα μπορούσαν να λείψουν, αλλά όχι όπως τις είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Δυο μπροστινές πλεξούδες είναι ο ιδανικός τρόπος για να δώσεις μια νεανική αίσθηση στο χτένισμά σου, αλλά και να κρατήσεις τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπό σου δίχως να σε ενοχλούν.

Τα αξεσουάρ που επιλέγουν οι Σκανδιναβές για τα μαλλιά τους

Οι vintage κορδέλες έχουν επιστρέψει και πάλι δυναμικά συνοδεύοντας αθλητικά looks ή ακόμη και πιο glam εμφανίσεις. Ιδανική επιλογή και για τις bad hair days, αφού το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι, απλά, να τις φορέσεις.

Για το τέλος αφήσαμε τα πολυαγαπημένα μας caps, τα αθλητικά καπέλα, τα οποία εκτός από στιλ προσφέρουν και προστασία από τον ήλιο. Με ενα casual outfit, ένα απλό καπέλο θα είναι ιδανικό για να δώσεις την effortless και sporty πινελιά που χρειάζεσαι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.