ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Curtain bob: Το κομψό κούρεμα που ταιριάζει σε όλες


Ελένη Τσούτση

26 Αυγούστου 2022

Curtain bob: Το κομψό κούρεμα που ταιριάζει σε όλες
Το κούρεμα του φθινοπώρου είναι εύκολο to style, φρέσκο με επιρροές από τα 90s

Το καρέ κούρεμα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και χωρίς να είμαστε καθόλου υπερβολικοί θα λέγαμε ότι είναι από τα ωραιότερα hair looks όλων των εποχών. Δίνει στιλ, είναι κομψό και σε κάθε γυναίκα μπορεί να δείχνει διαφορετικό.

Αυτή τη σεζόν το καρέ παραμένει το star κούρεμα, απλά μας συστήνεται με μία νέα εκδοχή, λίγο πιο ενδιαφέρουσα και stylish. Κάνοντας μια μικρή αναδρομή το chin bob, το blunt bob αλλά και το boyfriend bob είναι μερικές από τις διαφορετικές εκδοχές του καρέ μέχρι τώρα. Εμείς όμως έχουμε να βάλουμε στη λίστα μια ακόμη επιλογή εκείνη του curtain bob.

Στο συγκεκριμένο κούρεμα αυτό που κάνει τη διαφορά με τα υπόλοιπα καρέ είναι το τελείωμα, το οποίο γυρνάει προς τα μέσα δημιουργώντας ένα άκρως θηλυκό look. Οι άκρες λοιπόν είναι συμμετρικές ώστε να δείχνει πιο αυστηρό αλλά και chic.

Σίγουρα είναι πολύ πιο εύκολο να το τολμήσουμε ένα καρέ κούρεμα σε σχέση με το pixie cut. Όποτε αν είστε προς αναζήτηση της επόμενης αλλαγής στα μαλλιά σας, το curtain bob θα σας ενθουσιάσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.