ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Hautes Grecians 2022: Backstage με τη L‘Oréal Professionnel Paris στο show της Ελένης Καββάδα


JTeam

1 Σεπτεμβρίου 2022

Hautes Grecians 2022: Backstage με τη L‘Oréal Professionnel Paris στο show της Ελένης Καββάδα
Photos credits:Αλίνα Κέκη
Η L‘Oréal Professionnel Paris ήταν πίσω από όλα τα εντυπωσιακά χτενίσματα στο show της Ελένης Καββάδα και του brand της 240791ek, στο τελευταίο Hautes Grecians

To καλοκαίρι μπορεί να φεύγει, οι πιο δυνατές αναμνήσεις όμως μένουν και θα μας συντροφεύουν όλη τη νέα σεζόν, μαζί με τα όνειρα, τα σχέδια και τους νέους στόχους που χτίζουμε τώρα. Και όταν μιλάμε για συγκινητικές στιγμές το Hautes Grecians 2022 που πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουνίου, είναι σίγουρα μία από αυτές που θα θυμόμαστε για καιρό. Οι στιγμές που ζήσαμε μπροστά και πίσω από τα παρασκήνια είναι ακόμη ολοζωντανές στο μυαλό μας. Ήταν μία υπέροχη εμπειρία τόσο για εμάς όσο και για τους πάνω από 900 καλεσμένους, με το ηλιοβασίλεμα και τη θάλασσα να αγκαλιάζουν το μεγαλείο και τη μοναδικότητα της ελληνικής Υψηλής Ραπτικής.

Άμεσα συνδεδεμένη με τη μόδα και την κομμωτική τέχνη, για περισσότερο από έναν αιώνα, η L‘Oréal Professionnel Paris δε θα μπορούσε να λείπει από τον μεγαλύτερο haute couture θεσμό στην Ελλάδα -που φέτος στήριξε τους σκοπούς του ΕΛΙΖΑ, δίνοντας όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια που πωλήθηκαν για τα έργο του.

Η L‘Oréal Professionnel Paris επιμελήθηκε, σε συνεργασία με κορυφαίες κομμωτικές ομάδες και τους #lorealpro artists, το hair styling των fashion shows. Μεταξύ αυτών ήταν και το show της Ελένης Καββάδα και του brand της 240791ek, που ξεχώρισε για τη μοναδική, ανατρεπτική αισθητική του.

Η Ελένη Καββάδα εμπνεύστηκε και διηγήθηκε μέσα από τη συλλογή της μια πολύ προσωπική ιστορία.

H συλλογή με τίτλο Resurrection, δηλαδή ανάσταση, ήταν αφιερωμένη σε ένα πολύ κοντινό της πρόσωπο που αρρώστησε και έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. «Διηγείται μέσα από εικόνες αυτό το γεγονός. Ξεκινά πολύ δυστοπικά και καταλήγει στην ανάσταση» είχε αποκαλύψει η fashion designer στο jenny.gr.

Το show ήταν χωρισμένο σε τρία μέρη. Το πρώτο dark, με δημιουργίες σε μαύρο με edgy σχήματα και φόρμες. Το δεύτερο πιο φωτεινό, με τα λευκά και ιβουάρ. Το τρίτο, κατέληγε στην επερχόμενη ανάσταση με ροζ, μοβ και κόκκινο. Yπήρχαν πολλοί γοητευτικοί όγκοι, πολλή δουλειά στο χέρι, αρκετό 3D, στοιχεία που χρησιμοποίησε για να αποδώσει βαθιά νοήματα όπως αυτό της ύπαρξης, της ασθένειας και του θανάτου και τελικά της, ανάστασης, της λύτρωσης, της ψυχής. Όσο κι αν στον απλό θεατή τα κομμάτια που φόρεσαν τα μοντέλα και περπάτησαν πλάι στην θάλασσα έμοιαζαν fun και παιχνιδιάρικα, εξέφραζαν συναισθήματα πόνου και αγωνίας, απώλειας, πένθους και τελικά ειρήνης.

Η L‘Oréal Professionnel Paris φρόντισε να τα αναδείξει μέσα από μοναδικά hair looks, όπως πάντα, με έμπνευση τις διεθνείς τάσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.