ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Frame Cut: Αυτό είναι το κούρεμα που ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου


Ελένη Τσούτση

1 Σεπτεμβρίου 2022

Frame Cut: Αυτό είναι το κούρεμα που ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου
Το frame cut θα γίνει η πιο δημοφιλής τάση αυτό το φθινόπωρο

Είναι η εποχή που δεν σταματάμε να γράφουμε για όλες τις νέες τάσεις που η αλήθεια είναι ότι μας δίνουν πάντα έμπνευση να ξεκινήσουμε με αέρα ανανέωσης τη νέα σεζόν. Το συγκεκριμένο look έχει έντονα φιλαρίσματα και αγκαλιάζει τους φυσικούς κυματισμούς των μαλλιών.

Το κύριο χαρακτηριστικό είναι η σχεδόν ατημέλητη φράντζα που κάθεται πάνω από τα φρύδια και λειτουργεί σαν κάδρο του προσώπου. Ακόμη, κάτι που το κάνει τόσο μοναδικό είναι το γεγονός ότι δεξιά και αριστερά οι τούφες είναι πιο μακριές. Είναι η ιδανική πρόταση για όλα τα σχήματα ενώ τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, τα μάτια, αλλά και τα ζυγωματικά. Plus, είναι ένα κούρεμα που ταιριάζει σε μακριά μαλλιά, σε καρέ αλλά και σγουρά.

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των αλλαγών και δεν έχετε παρά να εμπιστευθείτε αυτή τη νέα stylish τάση που συναντάμε όλο και πιο συχνά στο feed μας στο Instagram.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.