ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

10 wedding nails που θα πείτε το «ναι» χωρίς δεύτερη σκέψη


Ελένη Τσούτση

6 Σεπτεμβρίου 2022

10 wedding nails που θα πείτε το «ναι» χωρίς δεύτερη σκέψη
Εμπνμευστείτε από τα παρακάτω manicure και βρείτε το αγαπημένο σας για την ημέρα του γάμου σας

Μετά από τα δύσκολα χρόνια της καραντίνας και του περιορισμού φέτος έγιναν και συνεχίζονται να γίνονται πολλοί γάμοι. Το νυφικό, το μακιγιάζ, τα μαλλιά είναι μερικά από εκείνα (και όχι μόνο) που απασχολούν μια νύφη. Βέβαια μέσα σε αυτή τη μεγάλη λίστα βρίσκονται και το manicure. Αν λοιπόν ετοιμάστε να παντρευτείτε και είστε σε αναζήτηση ενός κομψού manicure που να ταιριάζει με το στιλ σας, εμείς σας έχουμε τις πιο ωραίες ιδέες για να πείτε το πολυπόθητο «ναι».

Καθώς οι τάσεις αλλάζουν αυτό που παρατηρούμε είναι ότι το bridal mani δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι το κλασικό γαλλικό όπως βλέπαμε κυρίως στα 00s. Πλέον υπάρχουν πολλά σχέδια και παραλλαγές που μπορείτε να κάνετε και να έχετε ένα πιο μοντέρνο manicure. Από pastel αποχρώσεις, nude (για ένα πιο safe αποτέλεσμα) ακόμη και χαριτωμένα nail art.

Όλα είναι μέσα στο «παιχνίδι» και σας περιμένουν να επιλέξετε το δικό σας αγαπημένο, αυτό που θα σας εκφράζει περισσότερο σε μια τόσο ξεχωριστή ημέρα για εσάς.

Μην ξεχνάτε ότι ένα κομψό manicure θα χαρίσει extra πόντους στο wedding look σας!

Perfect Frenchie

Simply does it

Neon French

Just a lil’ love

Simple heart mani

Clean’ aesthetic nails

Negative space nails

Diffused French

Pure and simple

Milky manicure

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.