ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Emily Ratajkowski έκανε την πιο safe αλλαγή στα μαλλιά της για το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

16 Σεπτεμβρίου 2022

H Emily Ratajkowski έκανε την πιο safe αλλαγή στα μαλλιά της για το φθινόπωρο
To διάσημο μοντέλο ανανέωσε το στιλ των μαλλιών της και είναι η ιδανική πρόταση για όσες δεν θέλετε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή

Η Emily Ratajkowski συμμετείχε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και για μία ακόμη φορά ξεχώρισε. Φορώντας μία μαύρη διάφανη μπλούζα και από μέσα ένα επίσης διάφανο σουτιέν, η Ratajkowski περπάτησε για την Tory Burch. Το σύνολο ολοκληρώθηκε με μία μακριά αέρινη φούστα σε πορτοκαλί απόχρωση. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε χαμηλό ατημέλητο κότσο και δεν μπορούσαμε να μην εστιάσουμε στις ασύμμετρες αφέλειες που αγκάλιαζαν το πρόσωπό της.

Η Ratajkowski είναι και πάλι single και αφού ανακοίνωσε το χωρισμός της, άλλαξε και τα μαλλιά της (εδώ έχουμε απόλυτη ταύτιση). Η ίδια δοκίμασε μια από τις hot τάσεις της σεζόν που είναι οι αφέλειες και το μοιράστηκε με τους followers της στο TikTok σχολιάζοντας: “I did it”.

@emrata

I 🫶 you sza

♬ awkward sped up sza - rem

To super model δεν μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες αλλαγές όσον αφορά τα μαλλιά της αφού της αρέσει να κινείται safe. Eπέλεξε λοιπόν τις αφέλειες που είναι ο πιο πρακτικός και τρόπος να αναβαθμίσει το look της χωρίς να πειράξει το μήκος των μαλλιών της.

Jenny.Gr

Οι αφέλειες είναι ένα από τα πιο stylish looks των τελευταίων σεζόν και σίγουρα μπορείτε να βρείτε και εσείς το στιλ που σας ταιριάζει περισσότερο. Η Emily θέλησε να δείχνουν cool, ανεπιτήδευτες και καθόλου αυστηρές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.