ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

To «Dirty martini» είναι η πιο hot τάση στα νύχια για το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

14 Σεπτεμβρίου 2022

To «Dirty martini» είναι η πιο hot τάση στα νύχια για το φθινόπωρο
Η αλλαγή του καιρού σημαίνει ότι ήρθε η ώρα για πιο σκούρες αποχρώσεις στο manicure μας

Είμαστε έτοιμες να αρχίσουμε να αγκαλιάζουμε τους πιο γήινους τόνους στα νύχια μας και μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν που ονομάζεται «dirty martini» είναι ο τέλειος τρόπος για να το κάνουμε.

Το όνομα της τάσης είναι εμπνευσμένο από το iconic dirty martini και πιο συγκεκριμένα από τις ελιές που το συνοδεύουν. Η απόχρωση της ελιάς είναι αυτή που θα βλέπουμε παντού γύρω μας αυτό το φθινόπωρο και το χειμώνα που έρχεται. Ένα από τα αγαπημένα μας it girls ήδη το έχει δοκιμάσει και ο προσωπικός της nail artist, Tom Bachik άνοιξε το δρόμο για να γεννηθεί το «dirty martini».

Η απόχρωση του πράσινου είναι κομψή, chic και ταιριάζει υπέροχα με όλα τα looks. Plus, ταιριάζει σε όλα τα μήκη και σχήματα νυχιών και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τη δοκιμάσετε στο επόμενο ραντεβού σας.

Αν τώρα θέλετε να το κάνετε μόνες σας στο σπίτι, σας έχουμε και τα κατάλληλα βερνίκια που θα σας χαρίσουν ένα super λαμπερό αποτέλεσμα!

Essie Core Nail Polish

Jenny.Gr


OPI Nail Polish, Infinite Shine Long-Wear Lacquer, Greens

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.