ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Coffee manicure: Η τάση που θα βλέπουμε παντού γύρω μας


Ελένη Τσούτση

20 Σεπτεμβρίου 2022

Coffee manicure: Η τάση που θα βλέπουμε παντού γύρω μας
Το καφέ θα πρωταγωνιστήσει και φέτος στα νύχια μας και ήδη έχει κατακλύσει το feed μας στα social media

Το κόκκινο είναι το αγαπημένο μας χρώμα στο manicure. Eίναι κομψό, λαμπερό και κάνει τα άκρα να δείχνουν υπέροχα και φυσικά ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Τώρα όμως έρχεται μια νέα απόχρωση για να μπει στην καρδιά μας. Ο λόγος για το καφέ manicure που τελευταία δεν σταματάμε να το βλέπουμε σε κάθε scroll down στα social.

Οι αποχρώσεις του καφέ είναι πολλές και σίγουρα μπορείτε να βρείτε τον δικό σας τόνο που θα ταιριάζει με την επιδερμίδα σας.

Το coffee manicure θα γίνει η αγαπημένη σας μονοχρωματική επιλογή για τη νέα σεζόν και μάλιστα αν θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό μπορείτε να δοκιμάσετε ένα γαλλικό manicure που αντί για λευκό στις άκρες θα έχει καφέ.Επιλέξτε μια καφέ απόχρωση για τα νύχια και εφαρμόστε ένα top coat, για να δημιουργήσετε ένα υπέροχο λαμπερό εφέ.

Το καφέ μπορεί να θεωρείται μέχρι σήμερα ένα ασυνήθιστο χρώμα αλλά είναι ιδανικό για τον χειμώνα ή το φθινόπωρο. Ένα καφέ manicure θα δείχνει πολύ ξεχωριστό!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.