ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

8 braids για να επιλέξεις την ιδανική για σένα (ειδικά τις βροχερές μέρες)


Ελένη Τσούτση

21 Σεπτεμβρίου 2022

8 braids για να επιλέξεις την ιδανική για σένα (ειδικά τις βροχερές μέρες)
Οι πλεξίδες συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν και αυτό το φθινόπωρο αφού είναι το τέλειο hair look για τις βροχερές ημέρες

Βροχή, κρύο, αέρας: το φθινόπωρο ήρθε και σήμερα έχουμε τα πρώτα δείγματα. Αν βγήκατε εκτός σπιτιού, τότε σίγουρα ήρθατε αντιμέτωπες με τα μαλλιά σας να πετάνε προς κάθε πιθανή κατεύθυνση, αφού η υγρασία κυριαρχεί. Μην αγχώνεστε όμως, γιατί σας έχουμε το χτένισμα που αντιστέκεται σε βροχή και αέρα.

Τίποτα δεν θα μείνει πιο σταθερό από τις αγαπημένες και super stylish braids.

Πριν πλέξετε τα μαλλιά σας, περάστε τους λίγο αφρό ή κρέμα φορμαρίσματος, ώστε να μην «γλιστράνε» από τα λαστιχάκια και τελειώστε με λακ.

Τα στιλ πλεξίδας είναι τόσα πολλά και τόσο διαφορετικά μεταξύ τους που θα μπορούσατε να βγάλετε ακόμη και 365 μέρες αν αποφασίζατε να κάνετε μια κάθε μέρα (μια κάποια υπερβολή) αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλές επιλογές ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας και φυσικά το προσωπικό σας στιλ.

Τα brais έχουν ξετρελάνει τόσο τα catwalks όσο και το street style και όπως φαίνεται θα τις βλέπουμε παντού και αυτό το φθινόπωρο. Και δεν είναι καθόλου παράλογο, αν σκεφτούμε ότι ένα braid look, μπορεί να μας μεταμορφώσει κάθε look.

Τα παρακάτω braids θα σας ενθουσιάσουν και θα σας εμπνεύσουν. It's a promise!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.