ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Οι αφέλειες à la Audrey Hepburn είναι η τάση της σεζόν


Ελένη Τσούτση

23 Σεπτεμβρίου 2022

Οι αφέλειες à la Audrey Hepburn είναι η τάση της σεζόν
Δείτε πώς θα αποκτήσετε τις εμβληματικές αφέλειες της Audrey Hepburn

Οι iconic αφέλειες της Audrey Hepburn με τις οποίες εμφανίστηκε έξω από την διάσημη βιτρίνα του Tiffany’s στη Νέα Υόρκη έχει αναμφίβολα μία θέση στα πιο διάσημα hairstyles. Μαζί με όλο το outfit και την πηγαία γοητεία της star Audrey έμελλε να αποτελέσουν ένα από τα αγαπημένα hair looks που αναπαράχθηκαν ξανά και ξανά και παραμένουν διαχρονικά μέχρι και σήμερα.

Πολλές είναι οι σταρς του Hollywood που έχουν μιμηθεί το στιλ αφέλειας που είχε και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Η ίδια καθιέρωσε τα δικά της standard ομορφιάς και κομψότητα είναι συνώνυμό με το όνομά της. Η Audrey Hepburn ήταν ένα είδωλο που πολλές γυναίκες άντλησαν έμπνευση από τα looks της. Μάλιστα, όπως θα διαπιστώσετε οι επιλογές που έκανε στα μαλλιά της δείχνουν τόσο φρέσκιες και σύγχρονες. Aυτός είναι και ο λόγος που μονοπωλούν το ενδιαφέρον των hair experts.

Αν μπείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε τις αφέλειες της Hepburn, μη ξεχάσετε να δείξετε τις παρακάτω φωτογραφίες στον κομμωτή σας ώστε να επιλέξετε μαζί το κατάλληλο μήκος που θα ταιριάζει τόσο στο σχήμα του προσώπου σας όσο και στην αισθητική σας.

Jenny.Gr

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.