AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αφέλειες για πάντα: 10 στιλ για να επιλέξεις το αγαπημένο σου


Ελένη Τσούτση

27 Σεπτεμβρίου 2022

Αφέλειες για πάντα: 10 στιλ για να επιλέξεις το αγαπημένο σου
Οι αφέλειες μπορούν να αλλάξουν το στιλ μαλλιών σου στο λεπτό. Μήπως ήρθε η στιγμή να τις σκεφτείς σοβαρά;

Η υπογραφή των Γαλλίδων στα μαλλιά αναμφίβολα είναι οι αφέλειες που δίνουν χαρακτήρα και στιλ σε όλη την εμφάνιση.

Οι αφέλειες είναι το τέλειο κούρεμα καθώς ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα σχήματα προσώπου και κολακεύει τις περισσότερες γυναίκες αναβαθμίζοντας αμέσως το look τους. Και αυτή τη σεζόν είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις που λατρεύουν όλα τα it girls και πολλές αγαπημένες μας celebrities.

Οι french girl fringes είναι η ιδανική επιλογή για όσες γυναίκες δεν θέλουν να κάνουν μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά τους. Το καλύτερο σε αυτό το κούρεμα είναι ότι δεν χρειάζεται να αφιερώσετε πολύ χρόνο στο styling αφού όσο πιο φυσικό και ανέμελο είναι, τόσο πιο stylish δείχνει.

Για να ανανεώσετε τις αφέλειες κατά την διάρκεια της ημέρας μπορείτε να βάλετε μικρή ποσότητα dry shampoo και να κάνετε ένα απαλό φορμάρισμα με τα δάχτυλά σας.

Εμείς βρήκαμε για εσάς 10 στιλ αφέλειας που θα σας ενθουσιάσουν και ίσως σας βάλουν στο πειρασμό να τις δοκιμάσετε αυτό το φθινόπωρο:

The Frenchie fringe

The curtain fringe

The full fringe

The bardot fringe

The curly fringe

The lash-skimming fringe

The wispy fringe

The striped micro fringe

The graphic side-fringe

Soft blunt fringe