ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Salma Hayek ποζάρει με τα φυσικά σγουρά μαλλιά της και είναι το inspo της Δευτέρας


Ελένη Τσούτση

10 Οκτωβρίου 2022

Η Salma Hayek ποζάρει με τα φυσικά σγουρά μαλλιά της και είναι το inspo της Δευτέρας
Οι ανάλαφρες μπούκλες είναι το ιδανικό hairstyle. Σε μακριά ή κοντά μαλλιά το ελαφρύ σπάσιμο αναδίδει μία γοητεία που όλες λίγο ως πολύ χρειαζόμαστε

Η Salma Hayek αγαπά την φυσική ομορφιά και είναι ο λόγος που πολλές φορές μοιράζεται φωτογραφίες στα social media ποζάροντας χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με ατημέλητα μαλλιά. Εκτός από τις selfies χωρίς μακιγιάζ, έχει δηλώσει περήφανη για τα λευκά μαλλιά της. Θέλει να περάσει ένα μήνυμα αποδοχής στις γυναίκες. Είναι συμφιλιωμένη με τη πάροδο του χρόνου και με κάθε ευκαιρία το τονίζει είτε στις συνεντεύξεις της είτε μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να πηγαίνει σε ένα εστιατόριο στο Λονδίνο. Αν κάτι ξεχωρίσαμε στην εμφάνισή της, ήταν τα φυσικά σγουρά μαλλιά της που είχαν έναν extra όγκο. Οι καστανες φυσικές μπούκλες της που έπεφταν ανάλαφρες στους ώμους της και μας θύμισαν look των 70s.

Ένα hair icon που θαυμάζει είναι η Farrah Fawcett. Και έτσι καταλαβαίνουμε ότι ο όγκος και το σχήμα στα μαλλιά της δεν είναι καθόλου τυχαίο γεγονός!

Αν θέλετε και εσείς να δημιουργήσετε τις ανάλαφρες μπούκλες της Hayek, ο hair expert, Larry King συνιστά να ξεκινάτε από το ντους.

«Η νούμερο ένα συμβουλή μου είναι να μην στεγνώνετε ποτέ τα μαλλιά σας με πετσέτα όταν βγαίνετε από το ντους. Μπορείτε αντίθετα, να τα «τρίψετε» με τα χέρια σας για να απελευθερωθεί το περιττό νερό, αφήνοντας τα μαλλιά εξαιρετικά υγρά και βρεγμένα. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το ένα ειδικό λαδάκι πριν τα στεγνώσετε. Αυτό θα βοηθήσει στη διατήρηση της μπούκλας και θα μειώσει το φριζάρισμα.»

Jenny.Gr

Δείτε παρακάτω τα καλύτερα λαδάκια της αγοράς για να δημιουργήσετε υπέροχες μπούκλες:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.