ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

10 bob hairstyles που θα ερωτευθείτε το 2022


Ελένη Τσούτση

11 Οκτωβρίου 2022

10 bob hairstyles που θα ερωτευθείτε το 2022
Το bob hairstyle συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και σύμφωνα με τα fashion weeks βρίσκεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν

Το καρέ αποτελεί την πιο κομψή επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να αλλάξει τα μαλλιά της. Δεν είναι τυχαία η αγαπημένη επιλογή πολλών celebrities καθώς ανανεώνει και δίνει extra στιλ στις εμφανίσεις τους. Κοντά καρέ, μακριά καρέ, φιλαριστά ή όχι, οι περισσότερες σταρς του Hollywood το έχουν τολμήσει και μας έχουν εμπνεύσει να το δοκιμάσουμε και εμείς.

Το κοντό μήκος στα μαλλιά δεν σας εμποδίζει σε τίποτα να αλλάζετε χτένισμα κάθε μέρα και να πειραματίζεστε με διαφορετικά στιλ. Οφείλουμε να παραδεχτούμε βέβαια ότι δεν είναι όλα τα καρέ τάση και δεν είναι όλα τα καρέ το ίδιο κομψά (ανάλογα με το αποτέλεσμα στο οποίο στοχεύετε, φυσικά). Αν αποφασίσετε να δοκιμάσετε ένα bob hair look, ο κωμμωτής σας πρέπει να ταιριάξει το κούρεμα στο ύφος του προσώπου και την ποιότητα της τρίχας.

Για παράδειγμα αν τα μαλλιά είναι πολύ λεπτά τότε καλό είναι στην κορυφή να γίνουν κάποια διακριτικά φιλαρίσματα έτσι ώστε να δώσει την ψευδαίσθηση ότι τα μαλλιά έχουν παραπάνω όγκο και πιο αρμονικό σχήμα. Από την άλλη, αν έχετε λεπτό ή μακρόστενο πρόσωπο καλό είναι να προτιμήσετε ένα πιο κοντό και πιο καθαρό, αυστηρό καρέ με ίσιες γραμμές.

Επειδή είναι η εποχή που όλες αναζητάτε την επόμενη αλλαγή στα μαλλιά σας, αν έχετε ξεμείνει από έμπνευση, οι παρακάτω φωτογραφίες θα σας δώσουν όση χρειάζεστε:

The curly layered bob

The voluminous layered bob

The subtly layered bob

The two-tone copper layered bob

The cut-out layered bob

The crimped layered bob

The airy layered bob

The curled layered bob

The layered French bob

The balayaged layered bob

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.