ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τι είναι το botox μαλλιών και γιατί το χρειάζεστε;


Ελένη Τσούτση

14 Οκτωβρίου 2022

Τι είναι το botox μαλλιών και γιατί το χρειάζεστε;
GettyImages
Μπορεί να έχετε πλούσια μαλλιά αλλά η υφή τους να είναι ξηρή και θαμπή. Τι μπορείτε να κάνετε γι’ αυτό; Το botox μαλλιών είναι η φρέσκια πρόταση των ειδικών, που υπόσχεται λαμπερά και υγιή μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή

H καθημερινή χρήση εργαλείων styling, οι συχνές βαφές αλλά και οι ρύποι καταπονούν τα μαλλιά καθημερινά. Εδώ έρχεται το botox στα μαλλιά που έχει την ικανότητα να χαρίζει στην τρίχα την χαμένη της λάμψη και ζωντάνια που φεύγει μέρα με την μέρα.

Το botox μαλλιών είναι ουσιαστικά μια βαθιά μαλακτική μάσκα που λειτουργεί για να αναζωογονήσει και να επανορθώσει τη φθορά και τις σπασμένες ίνες των μαλλιών. Δεν περιλαμβάνει ενέσεις όπως το παραδοσιακό botox που γνωρίζετε, αλλά μπορεί να επανορθώσει τα μαλλιά σας και να σας επαναφέρει στην πιο υγιή και άθικτη κατάσταση.

Διαβάστε παρακάτω για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη ζουμερή θεραπεία και για το αν είναι η σωστή επιλογή για εσάς και τα μαλλιά σας. Πρόκειται λοιπόν για μια θεραπεία μαλλιών για αναδόμηση και βαθιά ενυδάτωση της τρίχας που αντιμετωπίζει τη φθορά στην οποία υπόκεινται τα μαλλιά με το πέρασμα του χρόνου αλλά όπως σημειώσαμε και το καθημερινό hairstyling. Aκόμη, είναι το ίδιο αποτελεσματικό για την αντιμετώπιση της πιτυρίδας, της ξηροδερμίας αλλά και της τριχόπτωσης.

Jenny.Gr

Δοκιμάζοντας μια θεραπεία με botox μαλλιών, από τη μία αντιμετωπίζετε τα ταλαιπωρημένα μαλλιά και από την άλλη χαρίζετε πλούσιο όγκο. Τα μαλλιά αποκτούν extra όγκο και ελαστικότητα καθώς το προϊόν που εφαρμόζεται διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και κερατίνης στην τρίχα. Χρησιμοποιεί ένα συμπύκνωμα που περιλαμβάνει φυσικά συστατικά όπως έλαιο χαβιαριού, αντιοξειδωτικά, βιταμίνη Β5, βιταμίνη Ε και σύμπλεγμα κολλαγόνου για να προσφέρει ενυδάτωση και να γεμίζει τυχόν σπασμένες περιοχές της τρίχας.

Η θεραπεία botox διαρκεί περίπου 3-5 μήνες, ανάλογα με τον τρόπο που κάνετε περιποίηση στα μαλλιά σας και δεν περιέχει χημικά συστατικά. Είναι μια θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης της τρίχας. Μάλιστα, δεν υπάρχουν περιορισμοί στον τρόπο που θα φτιάξετε τα μαλλιά σας, μετά την εφαρμογή της. Έτσι μπορείτε να έχετε τα μαλλιά σας σγουρά ή ίσια, όπως εσείς θέλετε.

Πως γίνεται το botox μαλλιών;

Η εφαρμογή της θεραπείας για τα μαλλιά μπορεί να γίνει και στο σπίτι, αγοράζοντας τα ειδικά προϊόντα. Βέβαια, το προτιμότερο να γίνει στο κομμωτήριο από hair experts.Σύμφωνα ακόμη με τους ειδικούς, το botox μαλλιών πρέπει να αποφεύγεται κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Πόσο διαρκεί το botox μαλλιών;

Ο χρόνος διάρκειας του botox διαφέρει από άτομο σε άτομο και εξαρτάται από την ποιότητα της μετέπειτα φροντίδας, αλλά συνήθως κρατάει 2 έως 4 μήνες. Πολλοί άνθρωποι που κάνουν botox μαλλιών το κάνουν περίπου μία φορά το χρόνο, με πιθανή εξαίρεση τους καλοκαιρινούς μήνες (κάτι που μπορεί να εξουδετερώσει την αποτελεσματικότητα της θεραπείας). Για όσες έχουν πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά, μπορεί να είναι ωφέλιμο να κάνουν τη θεραπεία πιο συχνά μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση των μαλλιών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.