ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Bridal nails: Τα πιο κομψά σχέδια της σεζόν


Ελένη Τσούτση

18 Οκτωβρίου 2022

Bridal nails: Τα πιο κομψά σχέδια της σεζόν
Η νέα wedding season κορυφώνεται τον χειμώνα και αυτό μόνο ένα πράγμα σημαίνει ότι οι προετοιμασίες είναι πυρετώδης

Είτε πρόκειται να παντρευτείτε μέσα στους επόμενους μήνες και σχεδιάζετε τις τελευταίες λεπτομέρειες, γνωρίζετε καλά πώς η πιραμικρή λεπτομέρεια θα κάνει τη διαφορά. Αν έχετε βρει το ιδανικό νυφικό, το χτένισμα και το μακιγιάζ, το μόνο που μένει για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας είναι το manicure.

Συνήθως οι νύφες αφήνουν το manicure ως τελευταία επιλογή αλλά δεν θα πρέπει να αποτελεί τελευταία σκέψη, καθώς είναι εξίσου σημαντικό για ένα κομψό και stylish αποτέλεσμα. Η γκάμα των αποχρώσεων είναι συνήθως συγκεκριμένη καθώς τα nude και λευκά χρώματα κάνουν τα άκρα να δείχουν πιο περιποιημένα και καθαρά. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να επιλέξετε minimal ή πρωτότυπα σχέδια, που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε ακόμα παραπάνω.

Επίσης, το γαλλικό manicure παράμενει μια από τις αγαπημένες τάσεις στα νύχια και πάντα αποτελεί μια κορυφαία επιλογή για τους γάμους και φέτος.Αν πάλι θέλετε να πειραματιστείτε με το manicure σας, επιλέξτε διακριτικά σχέδια που ταιριάζουν με το στιλ του νυφικού σας.

Get inspired!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.