ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Double Shampooing: Είναι το κλειδί για τα λαμπερά μαλλιά;


Ελένη Τσούτση

18 Οκτωβρίου 2022

Double Shampooing: Είναι το κλειδί για τα λαμπερά μαλλιά;
Το double shampooing είναι η συνήθεια που θα αλλάξει την υφή των μαλλιών σας

Εφαρμόστε, ξεπλύνετε, επαναλάβετε. Αυτή την οδηγία θα βρείτε συνήθως στην ετικέτα του σαμπουάν σας, αν διαβάσετε το πίσω μέρος του μπουκαλιού. Αλλά λίγοι από εμάς πραγματικά την ακολουθούμε Ο λόγος; Τις περισσότερες φορές δεν έχουμε τον απαραίτητο χρόνο.

Οι ειδικοί όμως έρχονται να μας πίσουν να βρούμε τον απαιτούμενο χρόνο καθώς ίσως αυτή η μικρή λεπτομέρεια θα κάνει τα μαλλιά μας πιο λαμπερά και καθαρά. Η μέθοδος του διπλού λουσίματος μοιάζει με τον διπλό καθαρισμό του προσώπου. Αν το πρώτο λούσιμο αφαιρεί το προϊόν, το δεύτερο διεισδύει βαθύτερα για να καθαρίσει πραγματικά.

Με άλλα λόγια, το double shampooing μπορεί να ωφελήσει τα μαλλιά σας και μπορεί να κάνει τη διαφορά σε βάθος χρόνου. Είτε επιλέγετε να λούζετε τα μαλλιά σας με δύο διαφορετικά σαμπουάν είτε με το ίδιο, τα μαλλιά σας θα νιώσουν την αναζωογόνηση και την extra φροντίδα.

Jenny.Gr

Η φιλοσοφία του double shampooing στηρίζεται στο γεγονός ότι έτσι θα φύγουν τα κατάλοιπα που έχουν τα μαλλιά από την καθημερινότητά, δηλαδή καπνός, νέφος, ρύποι αλλά και τα προϊόντα styling.

Πιο συγκεκριμένα, οι experts προτείνουν να ακολουθήσουμε αυτή την τακτική προσέχοντας τα σαμπουάν που επιλέγουμε. Για παράδειγμα, καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα ένα καθαριστικό shampoo κατά της λιπαρότητας στο τριχωτό και ένα ενυδατικό σαμπουάν που να έχει έλαια ώστε να δώσουμε θρέψη στη τρίχα.
Ακόμη, είναι σημαντικό αν έχουμε βαμμένα μαλλιά, να επιλέξουμε ένα σαμπουάν για να προστατέψουμε το χρώμα που θα κλειδώσει καλά τα χρωστικά.

Δοκιμάστε σήμερα κιόλας το double shampooing και νιώστε τα μαλλιά σας πιο όμορφα και υγιή!

Δείτε στην παρακάτω gallery τα προϊόντα που θα προστατέψουν τα μαλλιά σας:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.