ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Νύχια: Εφαρμόστε τη «θεωρία του κόκκινου manicure» με 5 hot προτάσεις


Ελένη Τσούτση

19 Οκτωβρίου 2022

Νύχια: Εφαρμόστε τη «θεωρία του κόκκινου manicure» με 5 hot προτάσεις
Το κόκκινο manicure συνεχίζει τη δυναμική του πορεία για μια ακόμη σεζόν

To τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί στο TikTok μια θεωρία για τα κόκκινα νύχια. Πολλές beauty influencers ισχυρίζονται μέσα από τα video τους ότι η «ψυχολογική δύναμη» των κόκκινων νυχιών είναι πολύ σημαντική, καθώς το κόκκινο μπορεί να σας κάνει ακόμη πιο ελκυστικές.

Αυτή η θεωρία δεν βασίζεται σε επιστημονικές μελέτες αλλά αν έχετε δοκιμάσει ένα κόκκινο manicure γνωρίζετε από πρώτο χέρι ότι υπάρχει κάτι σε αυτό το χρώμα που ασκεί μια έντονη επιρροή.

Καθώς ο χειμώνας πλησιάζει δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να ασπαστείτε και εσείς τη θεωρία του κόκκινου manicure. To manicure μας για τoν χειμώνα ακολουθεί τη διάθεσή μας. Αυτό σημαίνει πως επιλέγουμε φωτεινές κόκκινες αποχρώσεις αλλά και fun prints, που κάνουν τα άκρα μας να δείχνουν υπέροχα.

Δώστε λοιπόν μια ευκαιρία να βγείτε από την comfort zone σας, δημιουργώντας πιο τολμηρά και stylish manicure με πρωταγωνιστή το κόκκινο. Μην ξεχνάτε ότι το κόκκινο εκπέμπει αισιοδοξία και ταιριάζει τέλεια σε όλες τις επιδερμίδες.

Οι pros προτείνουν να αντιγράψετε τώρα τα παρακάτω 5 manicure με κυρίαρχο το κόκκινο. Eσείς θα αντισταθείτε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.