ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα Υ2Κ hairstyles επιστρέφουν δυναμικά και ξαναζούμε την εφηβεία μας


Ελένη Τσούτση

28 Οκτωβρίου 2022

Τα Υ2Κ hairstyles επιστρέφουν δυναμικά και ξαναζούμε την εφηβεία μας
Η ομορφιά νοσταλγεί το 2000 κι εμείς θυμόμαστε όλα εκείνα τα iconic hair looks που σημάδεψαν τα παιδικά μας χρόνια

Τα hair trends είναι πάντα το αγαπημένο μας θέμα και σήμερα θα σας χαρίσουμε όση έμπνευση χρειάζεστε για τους επόμενους μήνες. Μία από τις κορυφαίες τάσεις είναι τα Y2K χτενίσματα που κάνουν δυναμικό comeback. Από celebrities μέχρι influencers, το Y2K trend φαίνεται πως θα είναι κυρίαρχη τάση σε ό,τι αφορά τα μαλλιά.

Από την Christina Aguilera, την Britney Spears μέχρι την Rihanna, όλες τους έχουν να μας θυμίσουν ένα stylish look από αυτή τη θρυλική δεκαετία και μας κάνουν να θέλουμε να την αναβιώσουμε. Τα hair looks που επιστρέφουν φέτος από τα '00s είναι πολλά και είναι αδύνατον να μην μας κάνουν να νοσταλγήσουμε, εμείς οι millennials, τα παιδικά μας χρόνια.

Πλεξούδες, παιχνιδιάρικες αφέλειες, pixie looks, έντονα girly αξεσουάρ, είναι μερικά που πιθανόν σας έρχονται πρώτα στο μυαλό! Πολλές stars έχουν λατρέψει τα vibes αυτής της δεκαετίας και θα λέγαμε ότι είναι επάξιοι εκπρόσωποι. Η Alicia Keys, η Jennifer Lopez, η Bella Hadid και η Hailey Bieber είναι μερικές από αυτές που έχουν εντάξει τα 00s στις εμφανίσεις τους.

Στην παρακάτω gallery θα βρείτε όλα τα θρυλικά hair looks που αγαπήσαμε τη δεκαετία εκείνη και ήρθε η στιγμή να τα δοκιμάσετε κι εσείς:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.