ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

6 κομψά manicure που θα αναβαθμίσουν τα φθινοπωρινά σας looks


Ελένη Τσούτση

3 Νοεμβρίου 2022

6 κομψά manicure που θα αναβαθμίσουν τα φθινοπωρινά σας looks
Αν θέλετε να δώσετε μια extra chic πινελιά στο look σας, δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα από τα παρακάτω manicure

Τα κομψά νύχια είναι μια διαχρονική τάση που χαρίζουν στιλ και αναβαθμίζουν κάθε look. Άλλωστε τα νύχια μπορούν εύκολα να γίνουν κυρίαρχο σημείο της εμφάνισής μας και αυτή τη σεζόν το καταφέρνουμε πολύ εύκολα. Οι επιλογές είναι πολλές - ξεκινώντας από την κλασική κόκκινη απόχρωση, και καταλήγοντας στο εντυπωσιακό και απόλυτα in-fashion μπορντό.

Ωστόσο, είναι σίγουρο ότι το κόκκινο έχει την απόλυτη fall διάθεση που αρμόζει στις ημέρες. Ακολουθούν οι σκούρες αποχρώσεις που θυμίζουν χειμώνα, και έχουν τη must, cozy διάθεση, που αρμόζει στην εποχή, αλλά φυσικά και τα pastel χρώματα με μικρές λάμψεις, που θα χαρίσουν ένα φρέσκο vibe.

Για εσάς που αγαπάτε το minimal chic αποτέλεσμα, η μόδα στο nail art για το φθινόπωρο/χειμώνα βάζει στο παιχνίδι τα διαχρονικά μονόχρωμα νύχια, προσθέτοντας τους μικροσκοπικά σχέδια και διακριτικές πινελιές, που κάνουν το πολυπόθητο twist.

Βρείτε παρακάτω 6 manicure που είναι ταυτόσημα με την κομψότητα και δοκιμάστε το αγαπημένο σας:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.