ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Brushstroke nails: Η νέα τάση που μας θυμίζει μικρά έργα τέχνης


Ελένη Τσούτση

3 Νοεμβρίου 2022

Brushstroke nails: Η νέα τάση που μας θυμίζει μικρά έργα τέχνης
Ναι, οι κλασικές επιλογές στο manicure έχουν μια σταθερή θέση στις προτιμήσεις μας, τι θα λέγατε όμως να δημιουργήσουμε μικρά έργα τέχνης στα νύχια μας;

Μια νέα τάση έρχεται και προβλέπουμε ότι θα την αγαπήσουν όσες αγαπούν να τολμούν στο manicure τους. Οι nail artists φέτος εμπνέονται από τη ζωγραφική και πιο συγκεκριμένα από την αφηρημένη τέχνη. Το cool trend ακούει στο όνομα: «brushstroke» και πραγματικά θέλει τα άκρα μας να μοιάζουν με πίνακες.

Είναι ότι πιο hot κυκλοφορεί στα social media και αν θέλετε να πειραματιστείτε είναι υπέροχη πρόταση. Μάλιστα, ταιριάζει τέλεια σε όλα τα μήκη και σχήματα νυχιών και ένας όμορφος συνδυασμός χρωμάτων και σχεδίων θα δημιουργήσει το απόλυτο statement manicure.

Καλό είναι πριν αφεθείτε στα χέρια της ειδικού να έχετε συζητήσει πώς ακριβώς το σκέφτεστε και να δείξετε και ένα ανάλογο σχέδιο ώστε το τελικό nail look να θυμίζει πραγματικά ένα έργο τέχνης.

Ανακαλύψτε λοιπόν τους τέλειους συνδυασμούς και να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας. Μη ξεχνάτε να φορέσετε τα αγαπημένα σας δαχτυλίδια καθώς φέτος η πιο hot τάση είναι ο συνδυασμός του manicure με stylish δαχτυλίδια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.