ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι παλέτες σκιών που θα σας βάλουν από τώρα σε festive mood


Ελένη Τσούτση

1 Νοεμβρίου 2022

Οι παλέτες σκιών που θα σας βάλουν από τώρα σε festive mood
Αν πιστεύετε ότι νωρίς να μιλάμε για τα Χριστούγεννα τότε οι παρακάτω παλέτες σκιών θα σας αλλάξουν γνώμη

Μπορεί σήμερα να υποδεχτήκαμε μόλις τον Νοέμβριο αλλά εμείς κάνουμε σχέδια για τα γιορτινά makeup looks μας αφού οι παλέτες σκιών μας εμπνέουν και μας φτιάχνουν τη διάθεση. Αν σας αρέσει να πειραματίζεστε με το μακιγιάζ και ειδικότερα να τονίζετε το βλέμμα σας με υπέροχα χρώματα τότε δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε μια glam παλέτα που θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο όλες τις εμφανίσεις σας.

Οι σκιές είναι το μυστικό και για αυτά τα Χριστούγεννα αφου θα σας χαρίσουν ένα super λαμπερό βλέμμα αρκεί να μην διστάσετε να παίξετε με τις έντονες αποχρώσεις. Άλλωστε κάθε beauty girl που σέβεται τον εαυτό του έχει τουλάχιστον μία παλέτα με σκιές ματιών!

Εμείς για να σας βοηθήσουμε καθώς κάναμε την αναζήτησή και σας παρουσιάζουμε τις πιο hot παλέτες σκιών που αξίζουν έστω και μια δοκιμή. Γήινες και ζεστές αποχρώσεις με glitters και χωρίς, σε ευφάνταστες ή minimal συσκευασίες θα σας κάνουν να ανυπομονείτε για τις γιορτές.

Εσείς ποια θα διαλέξετε;

Nyx Professional Makeup Ultimate Παλέτα με Σκιές Ματιών

Jenny.Gr

H παλέτα της NΥΧ διαθέτει 16 σκιές και περιλαμβάνει ένα υπέροχο μείγμα βελούδινων και μαγευτικών φινιρισμάτων, από ματ και σατινέ μέχρι αστραφτερά και μεταλλιζέ χρώματα. Απλά, θα τη λατρέψετε!

Tarte Tartelette In Bloom Clay Eyeshadow Palette

Jenny.Gr

Εμπνευστείτε από τις 9 ματ και τις τρεις γυαλιστερές αποχρώσεις αυτής της παλέτας και δημιουργήστε look ματιών τόσο για κάθε μέρα όσο και για ξεχωριστές περιστάσεις. Επιλέξτε ιδανικούς χρωματικούς συνδυασμούς για τα βλέφαρα, τη γραμμή γύρω από τα μάτια και τις πτυχώσεις και αναδείξτε ένα υπέροχο, σαγηνευτικό βλέμμα. Χάρη στην αποκλειστική σύνθεση με άργιλο Αμαζονίου της tarte, η παλέτα προσφέρει την ίδια ένταση, δυνατότητα ανάμειξης και διάρκεια χρώματος με την αυθεντική παλέτα tartelette.

MAC Eye Shadow X 9: Burgundy Times Nine

Jenny.Gr

Αυτή η παλέτα διαθέτει μια γκάμα χρωμάτων απο μωβ - βουργουνδί αποχρώσεις που προσφέρουν αμέτρητους χρωματικούς συνδυασμούς. Παρέχει μια σειρά από υφές, από ματ έως σατινέ για διάφορες εμφανίσεις πρωινές και βραδινές. Οι πλούσιες, απαλές και λείες αποχρώσεις είναι όλες συσκευασμένες σε ένα compact για εύκολη φορητότητα.

Kiko Milano Festival Glow Back On Stage Eyeshadow Palette 02 Green Country

Jenny.Gr

Παλέτα με 4 σκιές ματιών με ματ και μεταλλικό φινίρισμα. Ιδανική για: να τονίσει τα μάτια σας με ένα μαγνητικό βλέμμα. Είναι ιδιαίτερη γιατί περιέχει δύο ματ σκιές ματιών, μία με μεταλλικό φινίρισμα και μία με μαρμάρινο φινίρισμα, προσφέρει έντονη απελευθέρωση χρώματος χάρη στη σύνθεσή του η οποία είναι πλούσια σε χρωστικές ουσίες και ανακλαστικά μαργαριτάρια ενλω η κρεμώδης υφή κάνει τις σκιές ματιών να συνδυάζονται εύκολα και αφήνει μοναδική αίσθηση στα βλέφαρά σας.

Estée Lauder Pure Color Envy Eyeshadow Quad 08 Wild Rose

Jenny.Gr

Η απόλυτη έκφραση στα μάτια που αποκαλύπτουν κάθε συναίσθημα. Έντονο χρώμα. Πλούσια και πολλαπλά φινιρίσματα. Πολυτελείς συνδυασμοί που κολακεύουν.
Η κάθε παλέτα διαθέτει 4 πολυτελείς σκιές σε μορφή σκόνης, πλούσιες σε χρώμα και βελούδινες στην υφή. Οι ειδικοί χρωματικοί συνδυασμοί κολακευτικών ουδέτερων, απροσδόκητων τονικών αποχρώσεων και πολλαπλών φινιρισμάτων, λαμπερά, μεταξένια και ματ σε κάθε παλέτα,συνδυάζονται υπέροχα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.