AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

10 festive σχέδια για τα νύχια που θα σε βάλουν σε χριστουγεννιάτικη διάθεση


Ελένη Τσούτση

22 Νοεμβρίου 2022

10 festive σχέδια για τα νύχια που θα σε βάλουν σε χριστουγεννιάτικη διάθεση
Ας μπούμε σιγά- σιγά στο πνεύμα των γιορτών με ένα χριστουγεννιάτικο σχέδιο στα νύχια μας

Αυτή η εποχή του χρόνου είναι η αγαπημένη μας και οφείλουμε να την απολαύσουμε. Ο καιρός γίνεται πιο κρύος, τα μαγαζιά έχουν αρχίσει να στολίζουν και όλα γύρω μας έχουν μια χαρούμενη διάθεση. Αυτό είναι το σημάδι για να μπείτε και εσείς σε κλίμα γιορτών και ο πιο άμεσος τρόπος είναι να ανανεώσετε το manicure σας. Μπορεί ο Δεκέμβριος να μην είναι ακόμη εδώ αλλά εμείς επιλέγουμε Christmas nail art!

Το manicure ιδίως τα Χριστούγεννα, είναι μια απολαυστική διαδικασία για όλες μας καθώς όλα επιτρέπονται, ακόμη και το πολύ glitter, (αν και προτείνω τις διακριτικές λεπτομέρειες glitter για ένα festive και κομψό αποτέλεσμα), τα christmassy σχέδια και οι έντονες αποχρώσεις.

Τα Χριστούγεννα είναι και μία ευκαιρία να μη κινηθούμε μόνο στις κλασικές επιλογές - κόκκινο και μπορντό αλλά να εκδηλώσουμε την πιο fun πλευρά μας. Άλλωστε υπάρχουν πολλά ιδιαίτερα χρώματα που σε συνδυασμό με τα χριστουγεννιάτικα μοτίβα, δημιουργούν μοναδικά nail looks.

Δείτε παρακάτω τα πιο εορταστικά σχέδια για να δώσετε ένα γιορτινό twist στις εμφανίσεις σας, (όχι δεν είναι νωρίς)!