ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

O Νικόλας Βιλλιώτης μοιράζεται το απόλυτο hair tip για τις γιορτές


Ελένη Τσούτση

6 Δεκεμβρίου 2022

O Νικόλας Βιλλιώτης μοιράζεται το απόλυτο hair tip για τις γιορτές
Photo Credits: Δώρα Δημητρίου
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο Hair & Color Artist, Νικόλα Βιλλιώτη μοιράζεται μαζί μας το απόλυτο hair tip για τις φετινές γιορτές

H επιλογή του συνολικού outfit αλλά και του beauty look για την εορταστική περίοδο μπορεί να είναι ένα μικρό challenge για κάθε γυναίκα. Τα μαλλιά έχουν την τιμητική τους και εμείς πριν δημιουργήσετε τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα σας έχουμε το απόλυτο hair tip από τον Hair & Color Artist, Νικόλα Βιλλιώτη.

Έντονα αξεσουάρ, μπούκλες, glitter στα μαλλιά – όλα είναι στο παιχνίδι για να δώσουν σε αυτές τις γιορτές έναν glam τόνο που θα τις κάνει μοναδικές.Υπάρχουν χτενίσματα που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τα δυνατά χαρακτηριστικά του προσώπου σας και, που δημιουργώντας τα, σίγουρα θα τραβήξετε την προσοχή και θα χαρίσετε extra πόντους στιλ στην εμφάνισή σας.

Δείτε εδώ το tip του Νικόλα Βιλλιώτη, που είναι η βασική προϋπόθεση για να δείχνουν τα γιορτινά σας χτενίσματα ακόμη πιο εντυπωσιακά. Get inspo!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.