ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Kim Kardashian δοκίμασε την πιο ιδαίτερη τάση στα μαλλιά της


Ελένη Τσούτση

6 Δεκεμβρίου 2022

Η Kim Kardashian δοκίμασε την πιο ιδαίτερη τάση στα μαλλιά της
Μαζί με την άφιξη της νέας χρονιάς, έρχονται και πολλά νέα trends και η Kim Kardashian μας αποκάλυψε το απόλυτο ξανθό χρώμα

Η Κim Kardashian πριν αλλάξει η χρονιά έκανε μια ακόμη ιδιαίτερη αλλαγή στα μαλλιά της που μπαίνει στο μικροσκόπιό μας. Η ίδια λατρεύει το ξανθό και προσπαθεί να το αναβαθμίζει με διαφορετικούς τρόπους. Πρόσφατα, ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών στο προσωπικό της προφίλ στις οποίες ποζάρει με ένα θερμό ξανθό ενώ έχει τις ρίζες στο φυσικό της σκούρο χρώμα.

Όλα δείχνουν ότι η Kim πρόκειται να λανσάρει ένα νέο hot trend που οι σκούρες ρίζες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις ξανθές αποχρώσεις.

Μπορεί να είναι φυσικές αλλά είναι σκόπιμες αφού γνωρίζουμε καλά ότι η Kim δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Εμείς θα κρατήσουμε το βασικό πλεονέκτημα της συγκεκριμένης τάσης που δεν είναι άλλο από την χαμηλή συντήρηση για όσες δεν μπορείτε να πηγαίνετε στο κομμωτήριο τόσο συχνά.

Αυτή η μικρή αντίθεση δημιουργεί ένα stylish hair look.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.