ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Μαλλιά 2023: Τα top hairstyles που θα βλέπουμε παντού γύρω μας φέτος


Ελένη Τσούτση

3 Ιανουαρίου 2023

Μαλλιά 2023: Τα top hairstyles που θα βλέπουμε παντού γύρω μας φέτος
Εμπνευστείτε από τα κορυφαία hair trends που θα συναντήσουμε φέτος και επιλέξτε το δικό σας αγαπημένο

Μια αλλαγή στα μαλλιά μας, πάντα μας αλλάζει τη διάθεση και μας ανανεώνει. Μάλιστα όταν η αλλαγή έχει να κάνει με το κούρεμα, το συναίσθημα που μας δημιουργείται είναι μόνο ενθουσιασμός για την νέα μας εικόνα. Κάθε χρονιά έχουμε νέες τάσεις που κυριαρχούν στα hairstyles, και to 2023 θα θέλουμε σίγουρα να δοκιμάσουμε ένα από αυτά.

Πριν προχωρήσετε σε μια νέα αλλαγή στα μαλλιά σας, μάθετε τα πάντα για τα νέα hot hair trends που θα επικρατήσουν φέτος. Μην ξεχνάτε ότι αν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στην εμφάνισή σας, ένα φρέσκο hair look η τέλεια λύση για εσάς.

Δείτε παρακάτω όλα τα hair trends που θα μας απασχολήσουν φέτος περισσότερο:

1. Box Bobs

Αν αναζητάτε το τέλειο καρέ, αυτό είναι το box bob. Άλλωστε το καρέ συνεχίζει να αποτελεί την πιο κομψή επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να αλλάξει τα μαλλιά της. Παραμένει εδώ και χρόνια η αγαπημένη επιλογή πολλών αγαπημένων μας celebrities καθώς τις ανανεώνει και δίνει extra στιλ. Κοντά καρέ, μακριά καρέ, φιλαριστά ή όχι, μπορείτε να βρείτε το δικό σας στιλ.

2. Zigzag look

Μία από τις κορυφαίες τάσεις και αυτής της χρονιάς συνεχίζουν να είναι τα Y2K χτενίσματα που έκαναν δυναμικό comeback. Η zigzag χωρίστρα είναι ανάμεσα σε αυτά τα trends. Tα fashion girls την έχουν αγαπήσει ιδιαίτερα, δοκιμάζοντάς τη σε διάφορα looks. Χρειάζεστε μόνο μια λεπτή χτένα για να τελειοποιήσετε το look. Μπορείτε επίσης να κάνετε το ίδιο αφήνοντας τα μαλλιά σας κάτω ή πιασμένο σε έναν σφιχτό κότσο.

3. Butterfly cut

Πρόκειται για ένα κούρεμα που θα κάνει τα μαλλιά σας να δείχνουν πιο μακριά αλλά και πιο πλούσια. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι influencers που το έχουν υιοθετήσει στο Instagram και μπορεί να τις έχετε εντοπίσει ήδη στο feed σας. Oι ασσυμετρίες είναι το κύριο γνώρισμα του συγκεκριμένου hair look και το μυστικό βρίσκεται στο styling όπου τα μαλλιά χτενίζονται με φόρα προς τα έξω και τμηματικά. Αν είστε σε σκέψεις για το επόμενο κούρεμά σας, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε σοβαρά το butterfly look.

4. Pixie

To pixie κούρεμα δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τα trends της χρονιάς. Αν το τολμήσετε, επιλέξτε το κατάλληλο χτένισμα αλλά και μακιγιάζ ώστε να ολοκληρωθούν μοναδικά οι εμφανίσεις σας. Το συγκεκριμένο κούρεμα είναι ιδανικό σε πρόσωπα με έντονες γωνίες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.