ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Νύχια: Tα top nails trends του 2023 ξυπνούν τη minimal πλευρά μας


Ελένη Τσούτση

4 Ιανουαρίου 2023

Νύχια: Tα top nails trends του 2023 ξυπνούν τη minimal πλευρά μας
Instagram/@betina_goldstein
Αφού αναλύσαμε τις τάσεις στα μαλλιά για το 2023, σειρά έχουν τα νύχια. Αυτό που βλέπουμε με χαρά είναι ότι υπάρχει μια πιο minimal διάθεση και αφήνουμε πίσω μας λίγο τα έντονα χρώματα και τα περίπλοκα σχέδια

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή λοιπόν από τη μία κάνουμε αναδρομή τι ξεχωρίσαμε περισσότερο τις σεζόν που πέρασαν αλλά και όλα τα νέα trends που θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες.

Σήμερα θα κάνουμε focus σε όλα τα hot nail trends που θα βλέπουμε παντού γύρω μας αυτή τη χρονιά. Τα nail trends που θα κατακλύσουν το feed μας στα social media και δεν θα σταματήσουμε να βλέπουμε γύρω μας.

Πριν ετοιμαστείτε να κλείσετε λοιπόν το καθιερωμένο σας ραντεβού με το αγαπημένο σας nail bar, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω προτάσεις, που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας βάλουν δυναμικά στη νέα χρονιά!

Subtle chrome

Το γαλακτώδες λευκό θα είναι μία από τις κυρίαρχες τάσεις το 2023. Η τάση «glazed donut» της Hailey Bieber θα συνεχίσει και μάλιστα θα είναι και πιο λαμπερή. Το λευκό του χειμώνα είναι ένα από τα κορυφαία χρώματα της σεζόν που θα κάνει τα άκρα σας να δείχνουν πάντα καθαρά και περιποιημένα. Plus, αυτό το χρώμα φαίνεται υπέροχο σε κοντά, φυσικά νύχια.

Jenny.Gr
@iramshelton

Clean girl aesthetic

Τα καθαρά νύχια είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends και αυτό σημαίνει ένα πράγμα: δίνουμε προσοχή στην περιποίησή τους και είτε επιλέγουμε μια απαλή και διακριτική απόχρωση είτε εφαρμόζουμε ένα διάφανο βερνίκι. Αυτά τα απαλά - nude χρώματα κρύβουν τυχόν ατέλειες ενώ ενισχύουν την υγιή και καθαρή τους όψη.

Barely French

Το γαλλικό manicure επιστρέφει πιο δυναμικά από κάθε άλλη χρονιά και μπορείτε να πείτε ένα μεγάλο «ναι» σε αυτό το αγαπημένο trend. Σκεφτείτε ελάχιστα αισθητές, λεπτές λευκές γραμμές που κάνουν τα χέρια και τα νύχια να φαίνονται κομψά.

Jenny.Gr
@thebeautyedits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.