ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Tiramisu hair color: Εσύ θα δοκιμάσεις την πιο γλυκιά απόχρωση της σεζόν;


Ελένη Τσούτση

9 Ιανουαρίου 2023

Tiramisu hair color: Εσύ θα δοκιμάσεις την πιο γλυκιά απόχρωση της σεζόν;
Instagram/@jennaortega
Η νέα τάση στα μαλλιά που θα βλέπουμε γύρω μας συνέχεια τον χειμώνα είναι το tiramisu hair color

Θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας και βρίσκεστε σε δίλλημα για το τι χρώμα θα επιλέξετε; H απόχρωση tiramisu σας περιμένει. Έχει το όνομα του αγαπημένου γλυκού και είμαι σίγουρη ότι θα το λατρέψετε αφού είναι η τέλεια ιδέα, αν επιθυμείτε να γίνετε ξανθιά αλλά με μια πιο ζεστή χροιά.

Το tiramisu hair color είναι ένα ζεστό και θερμό χρώμα που έχει καφέ υποτόνους και χρυσές ανταύγειες. «Το χρώμα αποτελείται από τρεις διαφορετικές αποχρώσεις του καφέ, όπως ένα ζεστό καφέ με κίτρινο τόνο, ένα βαθύ ζεστό καφέ και ένα ανοιχτό καφέ με χρυσή αντανάκλαση», δήλωσε στο Popsugar ο Matt Rez, hair colorist.

Αντί λοιπόν να σκουρύνετε τα μαλλιά σας για τον χειμώνα, προτιμήστε να χαρίσετε βάθος στις ρίζες σας. Θα είναι μία διακριτική αλλά και fun αλλαγή, που θα "ξεκουράσει" τα μαλλιά σας καθώς αυτή η τεχνική δεν απαιτεί και πολλές επισκέψεις στο κομμωτήριο.

Πολλές διάσημες κυρίες όπως η Emma Roberts, η Rosie Huntington-Whiteley και η Kim Kardashian το έχουν ήδη δοκιμάσει και εσείς δεν έχετε παρά να εμπνευστείτε!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.