ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Jennifer Lopez έκανε το πιο ανατρεπτικό χειμωνιάτικο manicure. Το τολμάς;


Ελένη Τσούτση

11 Ιανουαρίου 2023

H Jennifer Lopez έκανε το πιο ανατρεπτικό χειμωνιάτικο manicure. Το τολμάς;
Instagram @jlo
Η Jennifer Lopez υποδέχεται τη νέα χρονιά με ένα signature manicure που κάνει τη διαφορά

Η JLo θέλει πάντα να κάνει τη διαφορά και η αλήθεια είναι ότι τα καταφέρνει περίφημα. Φυσικά υπάρχουν οι περιπτώσεις που διαφωνούμε αλλά αυτή δεν είναι μια από αυτές τις στιγμές. Πρόσφατα, την είδαμε να ποζάρει με ένα εντυπωσιακό κίτρινο floral φόρεμα που το είχε κάνει συνδυάσει με κίτρινο manicure.

Πιο συγκεκριμένα, το manicure της το επιμελήθηκε ο αγαπημένος nail artist των σταρς, Tom Bachik ο οποίος δημοσίευσε στο Instagram το manicure που δημιούργησε για τη JLo. Κόντρα σε όλες τις τάσεις, εκείνος επέλεξε ένα βερνίκι σε λεμονί απόχρωση. Η ανοιχτόχρωμη απόχρωση ήταν απροσδόκητη αλλά τόσο υπέροχη!

Το κίτρινο mani μπορεί να το έχουμε συνδυάσει με το καλοκαίρι αλλά μόλις έγινε η απόλυτη ανατροπή. Επιλέξτε και εσείς ένα κίτρινο λαμπερό σαν τον ήλιο και ζουμερό σαν λεμόνι και χρωματίστε τις γκρίζες μέρες του χειμώνα. Ταιριάζει υπέροχα σε όλα τα μήκη και σχήματα νυχιών.

Korres Gel Effect Nail Colour 91 Sunshine

Jenny.Gr

Essie Rumor Jazz It

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.