ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Kate Moss: Ο hair stylist της αποκαλύπτει τα μυστικά της για λαμπερά μαλλιά


Ελένη Τσούτση

18 Ιανουαρίου 2023

Kate Moss: Ο hair stylist της αποκαλύπτει τα μυστικά της για λαμπερά μαλλιά
Instagram/@ katemossagency
Πώς καταφέρνει να διατηρεί τέλεια τα μαλλιά της η Kate Moss; Μαάθετε τα tips που μας αποκαλύπτει ο προσωπικός της hair stylist

Όπως όλα τα supermodels έτσι και η Kate Moss έχει τα δικά της μυστικά για λαμπερά μαλλιά που τα έμαθε από τους καλύτερους hair experts. Και επειδή μία ο χειμώνας που πλησιάζει, μια που η αναζήτηση «ξηρά μαλλιά» έχει πάνω από 390 εκατομμύρια προβολές στο TikTok είναι η τέλεια στιγμή για να πάρουμε έμπνευση και να δημιουργήσουμε μια υγιή ρουτίνα για τα μαλλιά μας.

Με τον ίδιο τρόπο που η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας αναπροσαρμόζεται από εποχή σε εποχή, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και με τη ρουτίνα των μαλλιών μας. Γιατί; Επειδή τόσο τα μαλλιά όσο και το τριχωτό της κεφαλής μπορεί να πέσουν θύματα του κρύου καιρού και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, τα μαλλιά να φαίνονται θαμπά και αφυδατωμένα.

Το «The Stylist» ζήτησε τη βοήθεια του hair stylist πολλών διάσημων κυριών, Sam McKnight, όπως της Kate Moss, της Naomi Campbell ακόμη και της πριγκίπισσας Diana, για να μας βοηθήσει να «χτίσουμε» μια ρουτίνα περιποίησης με έξυπνα tips που θα έχει σίγουρα αποτελέσματα.

Επενδύστε σε μια μάσκα μαλλιών και χρησιμοποιήστε τη τακτικά

Ακούγεται απλό, αλλά είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να μην αφυδατωθούν τα μαλλιά σας. «Οι μάσκες βαθιάς περιποίησης είναι απαραίτητες για τα μαλλιά που χρειάζονται επιπλέον υγρασία, επανόρθωση ή δύναμη», εξηγεί ο McKnight. «Χρησιμοποιήστε μια μάσκα μία φορά την εβδομάδα για να βοηθήσετε στην επανόρθωση των μαλλιών σας. Απλώστε την μόλις λουσμένα μαλλιά, χτενίστε τα για να μοιραστεί ομοιόμορφα και μετά αφήστε την για πέντε λεπτά.

Resistance Masque Therapiste Μάσκα Αναδόμησης Μαλλιών

Jenny.Gr

Πείτε αντίο στο φριζάρισμα

Τα βρεγμένα μαλλιά είναι τα πιο εύθραυστα, και έτσι για να αποφύγετε το φριζάρισμα, προσπαθήστε να μην τα τρίβετε πολύ έντονα. Στεγνώστε τα απαλά με μια πετσέτα, πιέζοντάς τα ελαφρά. Χρησιμοποιήστε μια φαρδιά οδοντόβουρτσα ή μια βούρτσα που ξεμπερδεύει (
για να απορροφήσει την υπερβολική υγρασία γρήγορα και εύκολα.

Μην εφαρμόζετε conditioner στις ρίζες των μαλλιών σας

«Μαζέψτε τα μαλλιά σας σε μια αλογοουρά στον αυχένα και εφαρμόστε conditioner στις άκρες, αποφεύγοντας τις ρίζες», τονίζει. «Στη συνέχεια ξεπλύνετε τα χέρια σας και κάντε ένα μασάζ σε όλο το κεφάλι. Όχι μόνο βοηθά στη μείωση των επιπέδων του στρες, αλλά δημιουργεί επίσης ένα πιο υγιές τριχωτό της κεφαλής ενισχύοντας τις ρίζες και βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος».

L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.