ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Valentine's Nails: 6 τέλεια σχέδια για ερωτικό manicure (γιορτάζεις, δε γιορτάζεις)


Ελένη Τσούτση

31 Ιανουαρίου 2023

Valentine's Nails: 6 τέλεια σχέδια για ερωτικό manicure (γιορτάζεις, δε γιορτάζεις)
Instagram/@betina_goldstein
Γιόρτασε την ημέρα των ερωτευμένων με ένα girly & chic mani

H γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και αν α) γιορτάζεις, β) δεν γιορτάζεις γ) είσαι beauty junkie και αναζητάς πάντα αφορμές να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο που θα σε ενθουσιάσει. Εκτός λοιπόν από τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου, θα πρέπει να επιμεληθείς και το manicure σου με έμπνευση από τον έρωτα.

Μπορείτε λοιπόν να απολαύσετε την ημέρα του έρωτα ακόμη και με το πιο fun nail art όπως μικρές καρδιές που δύσκολα θα περάσουν απαρατήρητες και θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Είναι η γιορτή της αγάπης αλλά ακόμη και αν δεν την γιορτάσατε είναι μία καλή ευκαιρία να δημιουργήσετε ευφάνταστα σχέδια.

Επιλέξτε νύχια στα χρώματα του έρωτα, όπως το κόκκινο και το ροζ, χωρίς ωστόσο να αποκλείονται και βερνίκια νυχιών σε άλλες αποχρώσεις. Δημιουργήστε εντυπωσιακά ρομαντικά μανικιούρ για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ακόμη και μόνες σας.

Αν ψάχνετε τα ιδανικά νύχια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που αποπνέουν ρομαντισμό αλλά έχουν και ένα fun χαρακτήρα, τότε τα σχέδια manicure που ακολουθούν, είναι ακριβώς αυτό που θέλετε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.