ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Zendaya έκανε το πιο cute bob και μας χαρίζει έμπνευση για την άνοιξη


Ελένη Τσούτση

6 Φεβρουαρίου 2023

Η Zendaya έκανε το πιο cute bob και μας χαρίζει έμπνευση για την άνοιξη
Instagram/ @zendaya
Η Zendaya είναι το beauty icon που λατρεύουμε να παρακολουθούμε και πάντα έχει κάτι ξεχωριστό να μας δείξει τόσο στο στιλ της όσο και στα beauty looks που δοκιμάζει

Το έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι το bob θα είναι η μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά για το 2023 και τώρα μία μία οι celebrities κόβουν τα μαλλιά τους και μας επιβεβαιώνουν. Αναμεσά τους και η Zendaya που θέλησε να ανανεώσει το look της πριν την άνοιξη με ένα stylish bob.

Η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα Instagram Story και όλοι παρατηρήσαμε τη νέα αλλαγή στα μαλλιά της.

Σύμφωνα με τους hairstylists, τα κοντά μαλλιά ταιριάζουν στις περισσότερες γυναίκες αρκεί να βρουν το ακριβές μήκος που τους ταιριάζει και φυσικά να αισθάνονται άνετα με την επιλογή τους. Όποιο στιλ bob και να αποφασίσετε να κάνετε το τελικό αποτέλεσμα θα δείχνει μοντέρνο αλλά και κλασικό. Αυτός ο συνδυασμός είναι που κάνει τα κοντά μαλλιά τόσο διαχρονικά.

Η Zendaya δοκίμασε ένα curly bob που αναβάθμισε το beauty look της με τον πιο κομψό τρόπο. Αν και δεν βλέπουμε καθαρά το νέο τους haircut μπορεί κανείς να διακρίνει τις χαλαρές μπούκλες και το μήκος που φτάνει πάνω από τους ώμους.

Εμείς σας προτείνουμε να το προσθέσετε αμέσως στο moodboard σας. Εσείς, θα αντισταθείτε;

Jenny.Gr
Instagram/ @zendaya

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.