ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Midnights vibes: Η Taylor Swift με το απόλυτο manicure στα Grammys


Ελένη Τσούτση

6 Φεβρουαρίου 2023

Midnights vibes: Η Taylor Swift με το απόλυτο manicure στα Grammys
Splash Ideal Images
Η Taylor Swift ξεκίνησε την τάση «Midnights» στα νύχια και φαίνεται ότι συνεχίζει να της αρέσει, αν κρίνουμε από την χθεσινή της εμφάνιση στα βραβεία Grammys

Η τραγουδίστρια έφτασε στο κόκκινο χαλί των Grammy με μια υπέροχη τουαλέτα με λάμψεις Roberto Cavalli, η οποία συνδυαζόταν υπέροχα με το manicure της. Το σκούρο μπλε χρώμα με shimmer στα νύχια της έκανε το look της ακόμη πιο εντυπωσιακό και μας έδειξε πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο με πρωταγωνιστή ένα χρώμα.

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Το manicure της μας θύμισε έναστρο ουρανό και τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να το αντιγράψουμε χωρίς να έχουμε να κάνουμε κάποια red carpet εμφάνιση απαραίτητα. Η Taylor Swift το δοκίμασε σε μακριά νύχια, αλλά σίγουρα ένα τόσο ευφάνταστο mani και μπορεί να ταιριάξει σε όλα τα μήκη.

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Είναι πολύ εύκολο να το ξαναδημιουργήσετε και μόνες σας στο σπίτι, οπότε αν θέλετε πραγματικά να μπείτε στο ίδιο ρομαντικό mood με την Taylor, ξέρετε τι να κάνετε.

Eπιλέξτε μια από τις παρακάτω αποχρώσεις και αντιγράψτε το ονειρικό mani της Taylor:

Essie 580 Booties On Broadway

Jenny.Gr

Rimmel 60 Seconds Rita's Shades Of Black

Jenny.Gr

Εφαρμόστε μια στρώση base coat, περάστε δύο στρώσεις από το αγαπημένο σας βερνίκι και συνδυάστε το με το top coat της επιλογής σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.