ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Cindy Crawford είδε πώς θα έμοιαζε με αφέλειες. Είδαμε κι εμείς, και λέμε όχι -με αγάπη


Ελένη Τσούτση

10 Φεβρουαρίου 2023

H Cindy Crawford είδε πώς θα έμοιαζε με αφέλειες. Είδαμε κι εμείς, και λέμε όχι -με αγάπη
Instagram/@Cindy Crawford
H Cindy Crawford δοκίμασε για λίγο τα trauma bangs, δεν ενθουσιαστήκαμε, μάλλον ούτε κι εκείνη

Έχουμε συνηθίσει τη Cindy Crawford με μακριά μαλλιά, με super sexy όγκο και με την χαρακτηριστική της χωρίστρα στο πλάι. Αυτό το signature hair look το διατηρεί εδώ και χρόνια και αποτελεί μια διαχρονική πηγή έμπνευσης. Το πρώην top model αποφάσισε πρόσφατα να δοκιμάσει αν της ταιριάζουν οι αφέλειες αλλά τα συναισθήματα μας είναι ανάμεικτα.

Ανέβασε λοιπόν μια φωτογραφία στο Instagram και στη λεζάντα έγραψε: «Όχι ακριβώς αφέλειες. Απλώς δοκιμάζω». Δηλώνοντας έτσι ότι είναι μια αλλαγή που που σκέφτεται να κάνει μελλοντικά, πόζαρε στον καθρέφτη του μπάνιου με αφέλειες και η αλήθεια είναι ότι δεν μας εντυπωσίασε. Είμαστε σκληροί, πιστεύετε; Άλλωστε, η star πρόσθεσε στη λεζάντα ότι είναι "trauma bangs" και μάλλον καταλαβαίνουμε τον λόγο.Οι περισσότεροι followers της είχαν την ίδια άποψη με εμάς καθώς έγραψαν ότι την προτιμούν χωρίς bangs.

H αγαπημένη Cindy ίσως πρέπει να βρει το στιλ αφέλειας που της ταιριάζει περισσότερο. Άλλωστε, οι αφέλειες προσαρμόζονται σε κάθε στιλ και οι επιλογές είναι πολλές. Αυστηρές, ασύμμετρες, curtain bangs, μακριές ή κοντές στη μέση του μετώπου, εξυπηρετούν κάθε σχήμα προσώπου. Εμείς κάναμε την παρατηρησή μας (πάντα με αγάπη) και ελπίζουμε η Cindy να μας ακούσει (λέμε τώρα).