ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Micro Makeover: H τάση στην ομορφιά που κάνει θραύση στα social


Ελένη Τσούτση

14 Φεβρουαρίου 2023

Micro Makeover: H τάση στην ομορφιά που κάνει θραύση στα social
Στον κόσμο της ομορφιάς έχει συνεχώς ανατροπές και εμείς ζούμε για αυτές (και δεν υπερβάλλουμε καθόλου)

Το νέο hot trend λοιπόν θέλει τα μαλλιά αλλά και τα νύχια να γίνονται πιο κοντά. Τα προηγούμενα χρόνια κυριαρχούσαν τα μακριά μαλλιά αλλά και το πιο μακριά νύχια, τώρα γίνεται η απόλυτη ανατροπή και όλα αλλάζουν. Η μια σταρ μετά την άλλη κάνουν bob τα μαλλιά τους δοκιμάζοντας αυτό το νέο «micro makeover», όπως το αποκαλεί το Pinterest. Η Hailey Bieber έδειξε τον δρόμο με ένα υπέροχο bob και ακολούθησαν πολλές άλλες.

Σύμφωνα με το Pinterest μάλιστα, τα «micro french nails» αυξήθηκαν κατά 235% στις αναζητήσεις, τα "chopped bob κούρεμα" αυξήθηκαν κατά 550%, και τα «micro bangs» αυξήθηκαν κατά 110%, αποδεικνύοντας ότι οι χρήστες θέλουν να δοκιμάσουν μια από τις παραπάνω τάσεις.

Η hairstylist, Mane Addicts Irinel de León, η οποία συνεργάζεται με διάσημους όπως ο Bieber, οι Kardashians, οι Jenners και η Chrissy Teigen, λέει ότι έχει να κάνει με την εποχή του χρόνου. «Όλοι προσπαθούν να αλλάξουν την εμφάνισή τους κάθε νέα σεζόν», λέει στο POPSUGAR. «Πιστεύω ότι η αυτοπεποίθηση δεν έχει να κάνει με το μήκος και κάθε γυναίκα πρέπει να επιλέγει ό,τι την κάνει να νιώθει όμορφα».

Τα κοντά νύχια έχουν all time classic & chic αξία και είναι η χρονιά τους. Η συγκεκριμένη τάση έρχεται ως συνέχεια των πιο clean αποχρώσεων που θα κυριαρχήσουν στα νύχια το 2023.

«Τα κοντά νύχια συμβαδίζουν με την τρέχουσα αισθητική του clean aesthetic που είναι trend αυτή τη στιγμή στον κόσμο της ομορφιάς. Χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση και έχουν πιο φυσική εμφάνιση από τα πιο μακριά νύχια. Η Vanessa Sanchez McCullough, προσωπική nail artist της Blake Lively και άλλων A-listers, συμφωνεί: «Νομίζω ότι οι γυναίκες συνειδητοποιούν τελικά ότι τα κοντά νύχια είναι το απόλυτο must της σεζόν και τα λατρεύουν».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.