ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Plopping: Η τεχνική που θα σου χαρίσει φυσικά κυματιστά μαλλιά χωρίς θερμότητα


Ελένη Τσούτση

14 Φεβρουαρίου 2023

Plopping: Η τεχνική που θα σου χαρίσει φυσικά κυματιστά μαλλιά χωρίς θερμότητα
Instagram/@bizceizleyin
Μαθέτε τα πάντα για την τεχνική που δημιουργεί κυματιστά μαλλιά χωρίς να τα φθείρει και να τα ταλαιπωρεί

Και τι ζητούσαμε τόσο καιρό; Μια τεχνική που θα μας χαρίσει υπέροχα κυματιστά μαλλιά χωρίς όμως να ταλαιπωρείται η τρίχα αλλά και εμείς μαζί της. Nα λοιπόν που ότι κάνουμε manifest, γίνεται! Αν ανήκετε σε όσες έχουν σγουρά μαλλιά αλλά πάντα είναι ατίθασα σας έχουμε υπέροχα νέα. Θα αφήσετε στην άκρη τόσο το ψαλίδι για μπούκλες όσο και το πιστολάκι σας και θα βρείτε ένα παλιό βαμβακερό T-shirt σας. Το πρώτο βήμα είναι και το πιο σημαντικό.

Πρόκειται για τη «μέθοδο» plopping: μια DIY τεχνική που δοκιμάζουν με επιτυχία οι χρήστες αυτή τη στιγμή στα social media. Όπως σημειώσαμε το μόνο που χρειάζεστε για να τη δοκιμάσετε είναι ένα T-shirt ή μια μαλακή πετσέτα μπάνιου με μικροΐνες. Αφού ολοκληρώσετε το καθιερωμένο λούσιμο των μαλλιών σας, τα στραγγίζετε να φύγει το νερό και τα τοποθετείτε, όπως θα δείτε στο παρακάτω video, στη μέση του T-shirt.

Έπειτα, τυλίγετε το ύφασμα που περισσεύει δεξιά και αριστερά τόσες φορές ώστε να βεβαιωθείτε πως θα μείνουν εκεί. Τέλος, πιάνετε τις δύο άκρες στο πίσω μέρος του κεφαλιού με ένα κοκαλάκι.Εφόσον περάσουν 3 ώρες τα ξετυλίγετε και πιστέψτε μας θα εντυπωσιαστείτε από το τελικό look. Fresh, wavy και ανεπιτήδευτο, θα κάνει το plopping την αγαπημένη σας τεχνική να κάνετε μπούκλες. Η τρίχα έτσι θα ενδυναμώσει ενώ θα έχετε και ένα stylish χτένισμα.

@adrianawithanuh Plopping! Reply to @lettiemcharmed #curlyhairtutorial #plopping #curlywaveyhair #curlygirl ♬ original sound - LadyE💜

Εσείς θα το δοκιμάσετε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.