ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Kim Kardashian έκανε μια safe αλλαγή στα μαλλιά της και μας βάζει ιδέες


Ελένη Τσούτση

15 Φεβρουαρίου 2023

H Kim Kardashian έκανε μια safe αλλαγή στα μαλλιά της και μας βάζει ιδέες
Instagram/@kim kardashian
H Kim Kardashian ανανέωσε το hair look της κάνοντας μακριές curtain bangs

Η Kim Kardashian έχει δώσει την υπογραφή της σε πολλές beauty τάσεις και συνεχίζει να το κάνει με μεγάλη επιτυχία. Ό,τι δοκιμάζει στο μακιγιάζ της, τα μαλλιά της, τα νύχια της γίνεται αμέσως viral στα social media. Αναμφίβολα, (είτε μας αρέσει, είτε όχι) είναι μια πραγματική influencer με τεράστια επιρροή. Τώρα δοκίμασε να αλλάξει τα μαλλιά της αλλά με έναν πιο safe τρόπο: έκοψε μακριές curtain bangs που είναι η καλύτερη ιδέα αν θέλετε και εσείς να κάνετε μια αλλαγή χωρίς όμως να χάσετε το μήκος.

Η Kim τα τελευταία χρόνια έχει κάνει αρκετές αλλαγές. Από το sexy icy blonde μέχρι το σκούρο καστανό και από το bob μέχρι τα μακριά μαλλιά. Όλα της ταιριάζουν αλλά εμείς θα ξεχωρίσουμε την χαρακτηριστική σκούρα απόχρωση που αναδεικνύει τέλεια το πρόσωπό της. Τις παραπάνω αλλαγές της έχει επιμεληθεί ο προσωπικός της hairstylist Chris Appleton που πάντα έχει μια ξεχωριστή έμπνευση.

Όσαν αφορά τις μακριές curtain bangs ταιριάζουν τέλεια με ένα ανέμελο, messy updo. Τα μαλλιά της Κim έχουν όγκο στις ρίζες και ποτέ δεν ήταν απόλυτα στιλιζαρισμένα. Λατρεύει να δείχνουν πλούσια και λαμπερά.

Μήπως η επόμενη αλλαγή στα μαλλιά σας να είναι εμπνευσμένη από την Kim;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.