ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Julia Fox με κόκκινα μαλλιά είναι μια άλλη και εγκρίνουμε. Εσείς;


Ελένη Τσούτση

17 Φεβρουαρίου 2023

Η Julia Fox με κόκκινα μαλλιά είναι μια άλλη και εγκρίνουμε. Εσείς;
Instagram/@juliafox
Η Julia Fox άλλαξε τα μαλλιά της για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και μας ξάφνιασε ευχάριστα

H Julia Fox εμφανίστηκε χθες με μια έντονη κόκκινη απόχρωση στα μαλλιά της που ήταν matchy matchy με τα φρύδια της. «Ήταν η αγαπημένη μου εμφάνιση με διαφορά που έχω κάνει σε εβδομάδα μόδας», έγραψε η Fox για το νέο της – ομολογουμένως – ανατρεπτικό hair look. «Όσο για τα μαλλιά και το μακιγιάζ... τα έκανα μόνη μου», πρόσθεσε.

Το να βάψεις τα μαλλιά μόνη σου είναι ξεκάθαρα ένα δυνατό skill και αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα η Fox το έχει. Το ανανεωμένο της beauty look την κάνει να δείχνει ακόμη πιο φρέσκια και cool. Πρόκειται για ένα μονοχρωματικό look που εκτός από τα μαλλιά της, πρόσθεσε πινελιές κόκκινου τόσο στα φρύδια, στα μάτια της αλλά και στο περίγραμμα των χειλιών της.

Μας αρέσει που τολμά και μας δείχνει νέες εικόνες που δείχνουν το ξεχωριστό της στιλ. Πρώτα το έκανε με το ιδιαίτερο bold eyeliner και τώρα με τα κόκκινα μαλλιά. Το κόκκινο είναι ένα δημοφιλές χρώμα και φέτος που η αλήθεια είναι ότι δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Έχει γίνει ένα από τα πιο επιθυμητά χρώματα μαλλιών τους τελευταίους μήνες και, φυσικά, δεν χρειάζεται να γεννηθείτε με αυτά για να τα πετύχετε στην εντέλεια. Εμπνευστείτε ελεύθερα από την Fox!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.