ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Charlize Theron πήρε την καλύτερη απόφαση: Είναι και πάλι ξανθιά


Ελένη Τσούτση

1 Μαρτίου 2023

Η Charlize Theron πήρε την καλύτερη απόφαση: Είναι και πάλι ξανθιά
Splash Ideal Images
Τελικά το ξανθό είναι το χρώμα της Charlize Theron και έχουμε όλες τις αποδείξεις

Η Charlize Theron έχει αποδείξει ότι μπορεί να υποστηρίξει όλες τις αποχρώσεις και πάντα αποτελεί το ιδανικό inspo για την επόμενη αλλαγή που θα κάνουμε στα μαλλιά μας. Η ηθοποιός εμπιστεύεται ένα από τους top hair-stylists στο Hollywood, Adir Abergel και δεν μας απογοητεύει ποτέ. Μετά το off black brunette (ένα σχεδόν μαύρο καστανό χρώμα)επέστρεψε στο αγαπημένο της (και δικό μας) ξανθό.

Η αλήθεια είναι ότι είχε περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που την είχαμε δει σε επίσημη εμφάνιση αλλά μας αποζημίωσε με τον καλύτερο τρόπο με το ανανεωμένο της look στην Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2023-2024. Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκε στο show του Dior και έκλεψε όλα τα βλέμματα με το κομψό της στιλ.

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Η Theron πόζαρε ευδιάθετη με ένα υπέροχο πλατινέ ξανθό που, μάλιστα, πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της άνοιξης. Εκτός από το χρώμα άλλαξε και το κούρεμά της και από ένα ατημέλητο shag που είχε, προτίμησε ένα κοντό bob που αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά της. Το φρέσκο hair look της είναι stylish, θηλυκό και σίγουρα η τέλεια πρόταση για την άνοιξη και το καλοκαίρι, αν θέλετε να κάνετε μια δυναμική αλλαγή στα μαλλιά σας.

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.