ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Honey blonde hair: Το ανοιξιάτικο χρώμα μαλλιών που θα σε πείσει να γίνεις ξανθιά


Ελένη Τσούτση

2 Μαρτίου 2023

Honey blonde hair: Το ανοιξιάτικο χρώμα μαλλιών που θα σε πείσει να γίνεις ξανθιά
 Instagram/@Marieholst
Θέλεις να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου γιατί μπήκε η άνοιξη; Η απόχρωση honey blonde θα σε ενθουσιάσει

Τα ξανθά μαλλιά έχουν αναμφίβολα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των περισσότερων γυναικών. Αν λοιπόν δεν έχεις δοκιμάσει το ξανθό χρώμα στα μαλλιά σου μέχρι τώρα, αυτό είναι το σημάδι για να το κάνεις. Το honey blonde είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends τόσο για την άνοιξη όσο και το καλοκαίρι του 2023 και οι προβλέψεις των experts λένε ότι θα μας ακολουθεί για πολλές σεζόν ακόμη.

Πρόκειται, για ένα χρώμα μαλλιών που κολακεύει όλες τις γυναίκες, ταιριάζει με όλους σχεδόν τους τόνους επιδερμίδας και «ζεσταίνει» το πρόσωπο. Σίγουρα δεν είναι μια καινούρια απόχρωση αλλά αποτελεί μια σταθερή και διαχρονική επιλογή που λατρεύουν πολλές celebrities. Από τη Rosie Huntington-Whiteley και την Beyoncé, μέχρι την Julia Roberts, είναι μερικές από τις σταρς που ορκίζονται στα μελί-ξανθά μαλλιά τους.

Αν λοιπόν, σκέφτεσαι σοβαρά να κάνεις μία στροφή προς το ξανθό (και έχεις καστανά ή μαύρα μαλλιά) και θέλεις μια πιο ήπια μετάβαση και ένα «γλυκό» χρώμα, τότε η honey blonde απόχρωση είναι ιδανική επιλογή.

Πώς να συντηρήσετε το ξανθό χρώμα στο σπίτι

Κάθε φορά που βάφετε τα μαλλιά σας, χεριάζετε να υιοθετήσετε νέες συνήθειες. Με αυτή την απόχρωση λοιπόν, η συντήρηση εξαρτάται από το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας. Για να ανανεώσετε τους χρυσαφί τόνους και τη συνολική λάμψη των μαλλιών σας, καλό είναι να επενδύσετε στο κατάλληλο σαμπουάν, conditioner και μάσκα ώστε να αποτρέψετε από το ξεθώριασμα.

Kerastase Blond Absolu Σετ για Ξανθό με Ανταύγειες

Jenny.Gr


Η σειρά Blond Absolu της Kerastase προτείνεται για ξανθά μαλλιά μετά από ντεκαπάζ, ξάνοιγμα ή ανταύγειες. Προσφέρει βαθιά επανόρθωση ενώ παράλληλα βοηθά στην καταπολέμηση των πορτοκαλί και κίτρινων τόνων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.