ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Emma Roberts έχει τα μακριά ξανθιά μαλλιά που ονειρευόμαστε


Ελένη Τσούτση

6 Απριλίου 2023

Η Emma Roberts έχει τα μακριά ξανθιά μαλλιά που ονειρευόμαστε
Instagram/@ Emma Roberts
Η Emma Roberts ετοιμάζεται για το καλοκαίρι και ανανέωσε το hair look της

Τα ξανθά μαλλιά δείχνουν πάντα τόσο εντυπωσιακά. Αν μάλιστα αν είναι και μακριά τότε το τελικό αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο. Σε αυτό ακριβώς στηρίχθηκε και η Emma Roberts που δοκίμασε μια βουτυρένια ξανθιά απόχρωση στα μακριά της μαλλιά. Η Nikki Lee που αναλαμβάνει το hairstyling πολλών διάσημων κυριών, είναι υπεύθυνη για το πρόσφατο look της. Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram γράφοντας στην λεζάντα: «Επιστροφή στο ξανθό!». Η Roberts είχε ένα lob (σχεδόν μέχρι τους ώμους) και ένα πιο «βρώμικο ξανθό» που ονομάζεται «Tiramisu» (όπου το φυσικό χρώμα αναμειγνύεται με τη βαφή και ξεχωρίζει για τη σκούρα ρίζα).

Η Roberts έχει κάνει αρκετές αλλαγές αλλά το ξανθό αναμφίβολα είναι το χρώμα της. Πόσω μάλλον φέτος που συμμετέχει και στην ταινία «Barbie».

Αν σκέφτεσαι να κάνεις τα μαλλιά σου ξανθιά, η επιλογή της Roberts θα σε πείσει. Πρόκειται για ένα φωτεινό, «καθαρό» ξανθό που θα σου κλέψει την καρδιά! Όπως με κάθε άλλη πρόταση, έτσι και αυτό μπορείτε να το προσαρμόσετε ώστε να ταιριάζει με το στιλ, την προσωπικότητα και φυσικά τον τόνο της επιδερμίδας σας.

Από πιο ανοιχτό μέχρι το πιο βαθύ, παρακάτω θα βρείτε όλη την έμπνευση που ψάχνατε πριν κλείσετε το επόμενο ραντεβού με τον colorist σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.