ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Strawberry Milk Nails: Το πιο κομψό trend και το τέλειο manicure για το Πάσχα


Ελένη Τσούτση

10 Απριλίου 2023

Strawberry Milk Nails: Το πιο κομψό trend και το τέλειο manicure για το Πάσχα
Instagram/@gelcare.official
Το nail trend που θα γίνει η αγαπημένη σου επιλογή

To 2023 κυριάρχησαν τα lip gloss nails και τα glazed donut nails. Τώρα έρχεται ένα ακόμη νέο nail trend να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας και πιστεύω ότι θα σας ενθουσιάσει αφού συνδυάζει την κομψότητα με το soft glam.

Το όνομα του trend είναι «Strawberry Milk Nails» και όπως δηλώνει και το όνομά του είναι εμπνευσμένο από το ρόφημα γάλα – φράουλα. Είναι η πιο λαχταριστή τάση που θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση τι manicure να επιλέξετε για το Πάσχα. Οι nail experts τονίζουν ότι πρόκειται για μία από τις πιο κομψές και κατάλληλες για όλα τα μήκη και σχήματα νυχιών. Η nude – pink απόχρωση δεν είναι καθόλου δεσμευτική, ενώ το λαμπερό φινίρισμα χαρίζει μια glam αίσθηση που ξεχωρίζει.

Τα «Strawberry Milk Nails» φαίνονται εξαιρετικά περιποιημένα με πολύ λίγη προσπάθεια και μη μου πεις ότι δεν είναι ακριβώς αυτό που αναζητούσες τελευταία. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι το baby pink είναι το πιο chic χρώμα που μπορείς να φορέσεις όλο τον χρόνο και ταιριάζει τέλεια σε όλες τις περιστάσεις, από το γραφείο μέχρι ένα επίσημο κάλεσμα. Plus, δεν είναι τυχαίο που είναι η μοναδική απόχρωση που λατρεύουν οι royals και την επιλέγουν σε κάθε έξοδό τους ως το πιο safe και stylish manicure.

Παρακάτω θα δεις πώς μπορείς να δοκιμάσεις την συγκεκριμένη τάση. Ένα screenshot είναι πάντα απαραίτητο!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.