ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αυτό είναι το πιο ανατρεπτικό χρώμα νυχιών για την άνοιξη


Ελένη Τσούτση

8 Απριλίου 2023

Αυτό είναι το πιο ανατρεπτικό χρώμα νυχιών για την άνοιξη
Instagram/@bizceizleyin
Δοκίμασε το top χρώμα της σεζόν και κάνε τα νύχια σου το statement σημείο της εμφάνισής σου

Αν έχεις κουραστεί να βλέπεις τα ίδια και τα ίδια χρώματα για την άνοιξη, σου έχουμε πολύ ευχάριστα νέα. Οι nail artists ήρθαν για να σε δελεάσουν με ένα λαμπερό πράσινο σε όλες του τις εκδοχές. Το πράσινο θεωρείται το πιο δημοφιλές χρώμα νυχιών της άνοιξης και είναι η τέλεια απόχρωση για να δοκιμάσεις μέχρι να έρθει το καλοκαίρι. Είναι το μεταβατικό χρώμα και το TikTok αυτή τη στιγμή το λατρεύει καθώς έχει 312 εκατομμύρια προβολές. Αν θέλεις λαμβάνεις κομπλιμέντα για τα νύχια σας, το κομψό πράσινο είναι το χρώμα που πρέπει να εμπιστευτείς.

Στο TikTok, οι χρήστες πειραματίζονται με το πράσινο σε όλες τις εκφάνσεις του, από σμαραγδένια νύχια μέχρι shimmery πράσινες πινελιές και εφέ μαρμάρου. H ομορφιά του πράσινου είναι δεδομένη και δεν έχεις παρά να αφεθείς στη ζωντάνια της. Υπάρχει ένα πράσινο για όλα τα γούστα, τα σχήματα νυχιών και τους τόνους της επιδερμίδας– το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βρεις αυτό που σου ταιριάζουν καλύτερα.

Jenny.Gr
@amyle.nails
Jenny.Gr
@imarninails
Jenny.Gr
@fayelouisedennis

Παρακάτω θα ανακαλύψεις μερικά από τα αγαπημένα μας πράσινα βερνίκια:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.