ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Jennifer Garner έκανε το ωραιότερο bob της άνοιξης


Ελένη Τσούτση

12 Απριλίου 2023

H Jennifer Garner έκανε το ωραιότερο bob της άνοιξης
Splash Ideal Images
To bob είναι το κούρεμα της σεζόν και οι celebrities δεν σταματούν να το επιλέγουν ως μια ανοιξιάτικη αλλαγή στα μαλλιά τους

Η Jennifer Garner έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τις αγαπημένες μας σταρς που έκοψαν τα μαλλιά τους κοντά. Η ηθοποιός εθεάθη στους δρόμους της Νέας Υόρκης με ένα ανάλαφρο bob και casual στιλ. Πιο συγκεκριμένα, ανέδειξε το νέο της κούρεμα κάνοντας χαλαρούς κυματισμούς και έχοντας γυρισμένες άκρες που έδιναν όγκο στο τελικό hair look . Eκτός από το κούρεμά της εντυπωσιαστήκαμε και από τις ανοιχτόχρωμες «καραμελένιες» και μελί ανταύγειες που πρόσθεσαν διάσταση και βάθος.

Μας αρέσει που η Garner είναι αφοσιωμένη στο πιο κοντό hairstyle, επειδή είχαμε συνηθίσει να τη βλέπουμε με μακριά μαλλιά. Αυτό το statement κούρεμα πλαισιώνει το πρόσωπό της όμορφα, οπότε δεν έχεις παρά να το βάλεις στα αγαπημένα σου για κάποια μελλοντική έμπνευση.

Σύμφωνα με την hairstylist πολλών celebrities, Alex Brown, τα κοντά μαλλιά ταιριάζουν στις περισσότερες γυναίκες αρκεί να βρουν το ακριβές μήκος που τους ταιριάζει και φυσικά να αισθάνονται άνετα με την επιλογή τους. Όποιο στιλ bob και να αποφασίσεις να κάνεις το τελικό αποτέλεσμα θα δείχνει μοντέρνο αλλά και κλασικό. Αυτός ο συνδυασμός είναι που κάνει τα κοντά μαλλιά τόσο διαχρονικά.

Αν λοιπόν πεις «ναι» στο πολυπόθητο bob τότε η φωτογραφία της Garner θα γίνει το απαραίτητο inspo!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.