ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Pamela updο: Το χτένισμα που λατρεύουν οι celebrities


Ελένη Τσούτση

27 Απριλίου 2023

Pamela updο: Το χτένισμα που λατρεύουν οι celebrities
GettyImages
To messy bun της Pamela Anderson, είναι πιο hot από ποτέ. Εσύ θα το δοκιμάσεις;

H Pamela Anderson έχει δημιουργήσει ένα δικό της ξεχωριστό στιλ που με το πέρασμα του χρόνου έχει αποδείξει ότι έχει ακόμη μια θέση στα beauty trends. To signature hair look της είναι τόσο iconic που έχει επιστρέψει δυναμικά και αν είσαι λάτρης των 90s δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις. Χαλαρό, ανεπιτήδευτο και sexy το πιάσιμο των μαλλιών της με τις τούφες να πέφτουν χαλαρά στο πρόσωπο, ήρθε για να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας.

Το "Pammy updo" λοιπόν με ρίζες από τη δεκαετία του '90 τώρα είναι παντού. Μερικές από τις αγαπημένες μας σταρς λατρεύουν αυτό το ανέμελο και παράλληλα sexy χτένισμα, το έχουν δοκιμάσει αρκετές φορές στις εμφανίσεις τους. Η Rihanna, , η Nicola Peltz Beckham , η Anya Taylor-Joy, η Katie Holmes αλλά και η Kim Kardashian δηλώνουν πιστές fans του Pammy updo.

Η καθεμία μας προτείνει τη δική της ξεχωριστή εκδοχή πάνω στο χτένισμα και εσυ δεν έχεις παρά να επιλέξεις ποια σου ταιριάζει περισσότερο.

Rihanna

Jenny.Gr

Kim Kardashian

Jenny.Gr


Nicola Peltz-Beckham

Katie Holmes

Jenny.Gr

Anya Taylor-Joy

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.