ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς να χρησιμοποιήσεις σωστά το λαδάκι μαλλιών


Ελένη Τσούτση

29 Απριλίου 2023

Πώς να χρησιμοποιήσεις σωστά το λαδάκι μαλλιών
Instagram/@bizceizleyin
Εσύ χρησιμοποιείς σωστά το λαδάκι στα μαλλιά σου;

To καλοκαίρι πλησιάζει και θέλουμε λαμπερά και υγιή μαλλιά, τα οποία θα ταλαιπωρηθούν από τον ήλιο και το θαλασσινό αλάτι. Όσο κι αν τα έχουμε φροντίσει με τα κατάλληλα προϊόντα, δεν παύει να χρειάζονται επιπλέον ενυδάτωση για να διατηρήσουν την λάμψη και τα επίπεδα ενυδάτωσης που τα κάνουν να είναι υγιή.

Ξεκίνησε με μία επίσκεψη στο κομμωτήριο για να φύγουν οι σπασμένες άκρες και η ψαλίδα και μετά η περιποίηση περνά στα χέρια σου. Εκτός από το σαμπουάν πρέπει να μην αμελείς φυσικά και το λαδάκι για τα μαλλιά.

Εφάρμοσε το λαδάκι στις άκερες των μαλλιών σας σε νωπά ή στεγνά μαλλιά. Απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας, ενώ το διακριτικό του άρωμα θα σας δώσει και μία αίσθηση αρωματοθεραπείας που θα σας συνεπάρει. Να ξέρεις ότι το παρακάνεις με την ποσότητα, τα μαλλιά αρχίζουν να φαίνονται λαδωμένα και βαριά κάτι που σίγουρα δεν θέλεις!

Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα της αγοράς για να πάρεις μία ιδέα και να καταλήξεις στο κατάλληλο για τα δικά σου μαλλιά:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.