ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αν έχεις σγουρά μαλλιά, αυτοί είναι οι αφροί που χρειάζεσαι για τέλειο styling


Ελένη Τσούτση

10 Μαΐου 2023

Αν έχεις σγουρά μαλλιά, αυτοί είναι οι αφροί που χρειάζεσαι για τέλειο styling
Instagram/@Gisele Bündchen
Ο αφρός είναι το προϊόν που χρειάζονται τα σγουρά μαλλιά

Αν έχεις σγουρά μαλλιά, στοιχηματίζω ότι έχεις χρησιμοποιήσει αρκετά προϊόντα μέχρι να καταλήξεις σε εκείνα που τελικά δουλεύουν πραγματικά και ταιριάζουν στο στιλ μπούκλας που θέλεις. Το προϊόν κλειδί για υπέροχες μπούκλες δεν είναι άλλο από τον αφρό, ο οποίος σίγουρα αξίζει μια θέση στο νεσεσέρ σου όλο το χρόνο. Αρκεί λίγη ποσότητα και οι κατάλληλες κινήσεις για να δημιουργήσεις όμορφες μπούκλες με δυνατό κράτημα. Η αφράτη σύνθεσή του μπορεί να δώσει σώμα στα μαλλιά αλλά και τον πολυπόθητο όγκο, ενώ παράλληλα μπορεί να προστατεύσει το χτένισμα.

Δώσε λοιπόν προσοχή στον αφρό που χρησιμοποιείς για τα καθημερινά σου hair looks καθώς καλό είναι να επενδύσεις σε ένα προϊόν που όχι μόνο κάνει καλό styling αλλά έχει θρεπτικά συστατικά για την τρίχα και λειτουργεί και ως προστατευτικό κατά της θερμότητας. Οι ανάλαφρες, γυαλιστερές μπούκλες που θαυμάζεις στις αγαπημένες σου σταρς δεν είναι ένα άπιαστο όνειρο αφού η λύση είναι ο αφρός! Το δημοφιλές hairstyling προϊόν της δεκαετίας του '80 κάνει comeback και σε καλεί να αναδείξεις την πιο φυσική πλευρά σου!

Παρακάτω θα βρεις τους top αφρούς για να δημιουργήσεις υπέροχες μπούκλες με διάρκεια:

1. L' OREAL PROFESSIONNEL, Techni Art Full Volume Extra Mousse Αφρός για όγκο και δυνατό κράτημα

Jenny.Gr

2. GARNIER, Fructis για ελαστικές μπούκλες

Jenny.Gr

3. WELLA, Wellaflex Mousse Shiny Ultra Strong Hold

Jenny.Gr

4. KERASTASE, Densifique Densimorphose Treatment Mousse

Jenny.Gr

5. MOROCCANOIL, Root Boost Volume

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.