ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

5 σαμπουάν που θα ενδυναμώσουν τα ξηρά μαλλιά σου


Ελένη Τσούτση

13 Μαΐου 2023

5 σαμπουάν που θα ενδυναμώσουν τα ξηρά μαλλιά σου
Instagram:@Emilia Danilevskaya
Πες αντίο στα θαμπά, ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά με τα παρακάτω σαμπουάν

Αν θέλεις λαμπερά μαλλιά χρειάζεσαι σίγουρα ένα ποιοτικό σαμπουάν που θα τα ενυδατώσει σε βάθος. Ένα σαμπουάν που να προσφέρει βαθύ καθαρισμό, ενυδάτωση αλλά και την απαιτούμενη θρέψη στα μαλλιά, κρίνεται απαραίτητο. Οι experts τονίζουν ότι το σαμπουάν για να σου δώσει τα μέγιστα θα πρέπει να λούζεσαι σωστά και με την κατάλληλη συχνότητα.

Τα σαμπουάν που συγκεντρώσαμε είναι σχεδιασμένα για να μεταμορφώνουν τα μαλλιά από τη ρίζα, με εξειδικευμένα συστατικά που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε τύπου μαλλιών, έτσι ώστε να απολαύσεις great hair days. Ακόμη, μπορείς να ρυθμίσεις τη θερμοκρασία του νερού στο χλιαρό και να μη φέρνεις το σεσουάρ πολύ κοντά στο τριχωτό όταν στεγνώνεις τα μαλλιά σου. Αυτά τα μικρά tips θα βοηθήσουν το τριχωτό της κεφαλής να είναι υγιές.

Ένα ακόμη βήμα για λαμπερά και καθαρά μαλλιά είναι να αποφύγεις προϊόντα με συστατικά, που προκαλούν ξηρότητα ή ερεθισμούς και να επιλέξεις ένα σαμπουάν που σέβεται το τριχωτό, το καθαρίζει σε βάθος και το ενυδατώνει.

Ακολουθεί η λίστα με τα καλύτερα σαμπουάν για ένα πιο υγιές και καθαρό τριχωτό:

1. Grown Alchemist Detox - Shampoo 0.1: Hydrolyzed Silk Protein - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

2. Molton Brown Indian Cress Purifying Shampoo - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

3. L'Occitane Almond Shampoo - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

4. Sisley Straightening Shampoo With Moringa Oil - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

5. Yves Rocher Low Shampoo - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.