ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Scarlett Johansson: Ποζάρει με το iconic χτένισμα της Marilyn Monroe


Ελένη Τσούτση

15 Ιουνίου 2023

Scarlett Johansson: Ποζάρει με το iconic  χτένισμα της Marilyn Monroe
Splash Ideal Images
Η Scarlett Johansson είναι από τα αγαπημένα μας hair icons και μόλις μας χάρισε μια υπέροχη εικόνα για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις

Όταν βλέπουμε αγαπημένες μας σταρς να εμπνέονται από το old glam Hollywood μόνο θαυμασμό μπορούμε να αισθανθούμε. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και η πρόσφατη εμφάνιση της Scarlett Johansson, στην πρεμιέρα της Νέας Υόρκης για τη νέα της ταινία Asteroid City, η οποία πόζαρε με ένα ολόλευκο σύνολο αλλά εκεί που σταθήκαμε ήταν το εντυπωσιακό χτένισμα που επέλεξε, εμπνευσμένο από το θρυλικό χτένισμα της Marilyn Monroe.

Ο κομμωτής της, Jimmy Paul, είναι υπεύθυνος για αυτό το κομψό χτένισμα και μάλιστα του έδωσε μια πιο ρομαντική αίσθηση. Μπορεί να έχουμε ταυτίσει το συγκεκριμένο hair look με πιο χειμερινές εμφανίσεις, αλλά η Johansson κατάφερε να το κάνει όσο μοντέρνο και φρέσκο πρέπει για το καλοκαίρι.

Αυτό το λαμπερό beauty look συνοδεύει άψογα το λευκό της φόρεμα με λαιμόκοψη από τη συλλογή Carolina Herrera’s resort 2024, το οποίο έχει μια νοσταλγική διάθεση χάρη στη λεπτομέρεια του λουλουδιού στο μπούστο. Τέλος, σε συνδυασμό με τις μπούκλες της σε στιλ Marilyn Monroe, η συνολική εμφάνιση αξίζει σίγουρα βραβείο. Scarlett, δεν μας απογοητεύεις ποτέ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.